Хаос, розстріли та масові втечі: про те, що відбувається в Афганістані (відео)

Криваве 11 вересня, наслідки якого дотепер відчуває уся світова спільнота. У цю суботу минають 20-ті роковини з дня наймасштабнішого світового теракту, що стався в Нью-Йорку. Тоді трагедія забрала життя майже трьох тисяч людей, а нині призвела до загострення військового конфлікту в Афганістані.

Окрім цього у випуску про таке: 

  • Що проповідують бойовики “Талібану”? Про жорсткі закони шаріату.
  • Про витрати США на розбудову афганської армії.
  • Про заяви світових лідерів щодо ситуації в Афганістані.
Дивіться також
Зміна влади та хаос в країні: угрупування "Талібан" взяло під контроль Афганістан (відео) Зміна влади та хаос в країні: угрупування "Талібан" взяло під контроль Афганістан (відео)
Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що через захоплення столиці Афганістану силами "Талібану" український літак евакуював з Кабула близько 80 осіб. Однак, як виявилось на борту літака було лише 8 українців, всі решта пасажирів були іноземцями.
Хаос, розстріли та масові втечі: швидкий наступ "Талібану" в Афганістані (відео) Хаос, розстріли та масові втечі: швидкий наступ "Талібану" в Афганістані (відео)
Криваве 11 вересня, наслідки якого дотепер відчуває уся світова спільнота. Сьогодні, 11 вересня, минають 20-ті роковини з дня наймасштабнішого світового теракту, що стався в Нью-Йорку. Тоді трагедія забрала життя майже трьох тисяч людей, а нині призвела до загострення військового конфлікту в Афганістані.
В Афганістані стався вибух у мечеті: загинули майже 100 людей (відео) В Афганістані стався вибух у мечеті: загинули майже 100 людей (відео)
Кількість жертв вибуху в шиїтській мечеті в Кундузі на північному сході Афганістану становить приблизно 100 осіб. Правлячий "Талібан" вже поклав відповідальність за теракт на "Ісламську державу".