Вибух у горах Карпат: одна постраждала туристка отямилася (відео)

Вибух у горах Карпат: одна постраждала туристка отямилася (відео)
Жінка більше не зможе бачити одним оком, також у неї дуже пошкоджена рука. Ще трьом травмованим дівчатам теж краще.

Одна з постраждалих у результаті вибуху в Карпатах туристка Марина Малиш прийшла до тями.

Про це повідомив її чоловік Орест Малиш у Facebook.

Марина прийшла до свідомості, розмовляв о 14:10 (17 вересня) з нею. Вона краще, ніж вчора. Спасибі всім за молитви і всі види підтримки. Дівчата також краще, ніж вчора. Але переставати активну молитву ще дуже рано, - написав чоловік.

 Його дружина більше не зможе бачити одним оком, також у неї дуже пошкоджена рука. За словами лікарів, жінка була при смерті, й стояло питання про її виживання. 

Нагадаємо, що трагедія сталася ввечері 15 вересня, близько 21:20 у долині гори Під-Берди поблизу села Вороненко, що в Івано-Франківській області. Група з 12 туристів, серед них було двоє дітей, розпалювалася багаття, коли стався вибух "невстановленого походження". Внаслідок вибуху загинули дві людини, троє травмовано та одна особа отримала контузію.

На місці вибуху, внаслідок якого загинули дві людини, троє травмовано та одна особа отримала контузію, в таборі туристів у Карпатах знайшли уламки снаряду часів Першої світової війни.

Читайте також
Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео) Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео)
Повідомлення про вибух у горах в Карпатах до поліції надійшло від мешканки Івано-Франківщини, яка розповіла, що її чоловік став свідком події. Виявилось, що загалом серед постраждалих було 12 людей, серед яких двоє дітей віком 2 та 5 років - діти під час вибуху не постраждали.
У Карпатах під час привалу вибухнуло багаття: загинули двоє туристів, ще чотирьох травмовано (відео) У Карпатах під час привалу вибухнуло багаття: загинули двоє туристів, ще чотирьох травмовано (відео)
Під час відпочинку в горах дві особи загинуло, ще чотири отримали травми. Серед туристів було також двоє маленьких дітей.
На Закарпатті дві доби шукають туристку: жінці стало зле На Закарпатті дві доби шукають туристку: жінці стало зле
У Карпатах в районі гори Піп Іван, що на Рахівщині, стало погано туристці. Рятувальники вже дві доби намагаються знайти жінку.
Loading...
Load next