На Львівщині внаслідок ДТП перекинувся автобус: четверо травмованих осіб (відео)

Перекинувся рейсовий автобус: у ДТП на Львівщині травмовано четверо осіб. Зіткнення сталося на трасі Львів-Тернопіль неподалік села Тарасівка.

За попередньою інформацією, водій «Фольксвагену» не впорався з керуванням і в’їхав у рейсовий автобус. Внаслідок чого той перекинувся і травмувалися три людини та пасажир легковика. Наразі лікарі надають їм необхідну допомогу, а правоохоронці встановлюють усі обставини подій.

Також у випуску:

  • На Львівщині затримали наркоторговця. У Жидачеві у місцевого мешканця вилучили психотропних речовин на майже 300 тисяч гривень.
  • Чергова пожежа на Львівщині. У селі Чайковичі сталось займання у господарській будівлі. Пожежникам довелося майже годину локалізовувати полум’я, щоб воно не перекинулося на сусідні споруди.
  • Видатний історик та вчений, активний політичний та громадський діяч. У Львові відзначили 155-ту річницю від дня народження українського державотворця Михайла Грушевського.

 

Дивіться також
Смертельна аварія із розчавленим таксі у Харкові: водій вантажівки був «під наркотиками» Смертельна аварія із розчавленим таксі у Харкові: водій вантажівки був «під наркотиками»
Згідно з медичним висновком, водій вантажівки з напівпричепом перебував у стані наркотичного сп’яніння.