Українські туристи застрягли в Туреччині через смерть співвітчизника. В консульстві уже розбираються - Ніколенко

Українські туристи застрягли в Туреччині через смерть співвітчизника. В консульстві уже розбираються - Ніколенко
Турецьке слідство розглядає версію самогубства українця, групу допитують.

Консульство України в Анталії вже опікується справою українських туристів, які здійснювали піший похід у Туреччині, — про це у коментарі для "Інтерфакс-Україна" повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

Як відомо, під час подорожі загинув один український громадянин. Консули взаємодіють із турецькими правоохоронцями, які ведуть розслідування. Вони також підтримують регулярний зв'язок із родичами загиблого та туристами, - сказав він "Інтерфакс-Україна" в неділю.

За його словами, турецьке слідство розглядає версію самогубства.

Водночас до завершення всіх слідчих дій, зокрема експертизи предмета, яким було завдано поранення, суд тимчасово заборонив супутникам українця залишати територію Туреччини, - проінформував речник.

Він додав, що українське консульство звернулося до турецької сторони для проведення швидкого та неупередженого розслідування цієї справи, а також консультує наших громадян у контексті подальших кроків.

Напередодні у ЗМІ повідомили, що у Туреччині під час пішого походу загинув український громадянин. Тому зараз групу туристів, які були в поході разом з ним, не відпускають в Україну.

 Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Одним ворогом менше": депутатка від "Слуги народу" Третьякова прокоментувала смерть Полякова (відео) "Одним ворогом менше": депутатка від "Слуги народу" Третьякова прокоментувала смерть Полякова (відео)
За словами спікера Руслана Стефанчука, після інциденту фракції та групи хочуть подати лист, аби відсторонити Галину Третьякову від головування в комітеті з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.
"Багато членів фракції її не підтримали": Стефанчук прокоментував відсторонення Третьякової (відео) "Багато членів фракції її не підтримали": Стефанчук прокоментував відсторонення Третьякової (відео)
Всі фракції і групи, окрім "Слуги народу", звернулися з проханням відкликати Третьякову з посади керівника Комітету ВР з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.
"Таксист підібрав пасажира не випадково": у МВС розкрили деталі розслідування смерті Полякова "Таксист підібрав пасажира не випадково": у МВС розкрили деталі розслідування смерті Полякова
Перші результати експертиз у цій справі будуть не раніше, як за тиждень. І вже після цього правоохоронці зможуть озвучити основну версію смерті депутата.
Loading...
Load next