Напад на "Схеми": Марченко вимагає від "Укрексімбанку" оприлюднення результатів розслідування (відео)

Напад на "Схеми": Марченко вимагає від "Укрексімбанку" оприлюднення результатів розслідування (відео)
Міністр фінансів Сергій Марченко заявив, що така поведінка банку "підриває не тільки довіру до банку, а й до держави в цілому."

Міністр фінансів України Сергій Марченко відреагував на новий скандал, пов'язаний із нападом на журналістів "Схем".

На своїй фейсбук-сторінці він заявив, що вимагає від наглядової ради та правління термінової оцінки і реакції на ситуацію, а також, аби керівництво банку оприлюднило результати службового розслідування.

Вчора стало відомо, що "Укрексімбанк" поновив на посадах двох відсторонених раніше співробітників, які фігурують у справі про напад на журналістів. А сьогодні в соцмережах з'явилося відео, на якому працівники банку вітають поновленого керівника банківської безпеки — Ігоря Тельбізова.

Наостанок Марченко відзначив, що така поведінка банку "підриває не тільки довіру до банку, а й до держави в цілому."

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Нове розслідування: "Схеми" виявили у депутата ОПЗЖ Пономарьова російське громадянство (відео) Нове розслідування: "Схеми" виявили у депутата ОПЗЖ Пономарьова російське громадянство (відео)
Дані показують, що вперше російський паспорт Пономарьов отримав у 2003 році.
Напад на журналістів у кабінеті Мецгера: відстороненому голові "Укрексімбанку" вручили нову підозру (відео) Напад на журналістів у кабінеті Мецгера: відстороненому голові "Укрексімбанку" вручили нову підозру (відео)
Тепер Мецгеру загрожує штраф до 8,5 тисячі гривень, або до 5 років тюрми, чи позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
Напад на авто Шефіра: помічника Зеленського після обстрілу охороняє СБУ (відео) Напад на авто Шефіра: помічника Зеленського після обстрілу охороняє СБУ (відео)
Столичні правоохоронці на Київщині прочісують понад 430 гектарів лісу, поблизу якого було обстріляно автомобіль Сергія Шефіра. Жодного підозрюваного поки не затримано.
Loading...
Load next