МЗС повідомили про термін зустрічі Зеленського та Орбана

МЗС повідомили про термін зустрічі Зеленського та Орбана
Зібрання президента України з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном може відбутися наприкінці липня. Про таку ймовірність розповів заступник голови МЗС України Василь Боднар.

Зібрання президента України з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном може відбутися наприкінці липня.

Про таку ймовірність розповів заступник голови МЗС України Василь Боднар.

За його словами, питання зустрічі обох лідерів обговорили під час засідання Спільної міжурядової українсько-угорської комісії з питань економічного співробітництва міністри закордонних справ Дмитро Кулеба і Петер Сійярто.

Між іншим, ця комісія не збиралася понад сім років.

За підсумками зустрічі підписали протокол. Він має стати основою для підписання меморандуму між країнами під час зустрічі Орбана та Зеленського.

Сам глава МЗС неодноразово повідомляв, що для зустрічі президента з прем’єром Угорщини потрібно ще два підготовчі елементи. Перший - засідання спільної комісії з питань національних меншин, другий – збір спільної робочої групи з питань освіти.

Раніше стверджувалося, що президент України має намір підписати документ з угорським прем’єр-міністром  для вирішення конфлікту з країною, який стався через закон про освіту.

Нагадаємо, що водії вирішили об’єднатися у колону та проїхатися вулицями Львова, щоб відзначити День Конституції. Автопробіг з нагоди Дня Конституції цими вихідними проводили двічі. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
У Києві розпочалось засідання у справі Медведчука: будівлю суду оточила група "тітушок" (фото) У Києві розпочалось засідання у справі Медведчука: будівлю суду оточила група "тітушок" (фото)
На початку травня цього року генеральний прокурор Ірина Венедіктова підписала підозру у державній зраді народним депутатам від партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку.
Loading...
Load next