Зеленський зустрівся з делегацією Конгресу США: що обговорювали

Зеленський зустрівся з делегацією Конгресу США: що обговорювали

Сьогодні президент України Володимир Зеленський зустрівся з делегацією Палати представників Конгресу США Майком Тернером, Джеймсом Хаймсом та Еріком Сволвелом, які прибули з офіційним візитом у Київ. Пише Telegram-канал глави держави.

Вітаю у Києві членів Палати представників Конгресу США Майка Тернера, Джеймса Хаймса та Еріка Сволвела. Ваш візит у цей час – це сміливий крок, який свідчить про потужну двопалатну та двопартійну підтримку України. І підтверджує, що Сполучені Штати – наш стратегічний партнер, – написав Зеленський.

Президент повідомив, що сторони обговорили ситуацію на передовій, підготовку України до зими, необхідність відбудовувати енергетичну інфраструктуру, яку пошкодили російські війська, посилення санкцій проти росії, першочергові потреби ЗСУ.

Важливо, щоб Україна отримала системи ППО у необхідній кількості для створення "повітряного щита",  – додав Зеленський.

Нагадаємо, що "Після відмови ЄС від російського газу Москва не зможе фінансувати війну", - прем'єр Бельгії.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Українська делегація Міноборони прибула з робочим візитом до США (фото) Українська делегація Міноборони прибула з робочим візитом до США (фото)
У рамках відрядження делегації українського оборонного відомства заплановано низку заходів, серед яких, зокрема, зустріч з Міністром оборони США Ллойдом Остіном, перемовини у Державному департаменті США та Конгресі.
Трухін у складі делегації у США: Кулеба зазначив, що українських депутатів у Вашингтоні немає (відео) Трухін у складі делегації у США: Кулеба зазначив, що українських депутатів у Вашингтоні немає (відео)
Раніше стало відомо, що народний депутат від "Слуги народу" Олександр Трухін, який у стані алкогольного сп'яніння влаштував ДТП, ймовірно є у списку української делегації, яка вирушила з президентом Володимиром Зеленським до США.
Loading...
Load next