Псевдопобиття 11-річного хлопчика на Сихові виявилося звичайною грою

Псевдопобиття 11-річного хлопчика на Сихові виявилося звичайною грою
Відео з начебто бійкою в одному з районів Львова наробило галасу у соцмережах.

Відео з начебто бійкою в одному з районів Львова наробило галасу у соцмережах.

Йдеться про допис, який поширила місцева жителька Татьяна Кузневич.

"Він лежав на сходовій клітині прямо біля дверей у під'їзд. На моє неодноразове усне зауваження діти не зреагували. Після чого, мною було прийнято рішення зняти подію на відео для подальшої публікації у соц-мережі для приверання уваги зі сторони батьків дітей з відео", - написала дівчина.

Авторка відео намагалася словесно припинити «лупцювання» і застосовувала нецензурні вирази.

На побиття звернули увагу правоохоронці, але виявилося, що усе це було частиною гри у «Козаки-Розбійники», і ніхто нікого насправді не бив.

Андрій Садовий опублікував пост на своїй сторінці у Facebook, де повідомляє, що йому мама парубійка особисто підтвердила, що знятий момент на відео є частиною гри.

Згодом Тетяна зазначає: "Прошу вибачення за передчасні висновки, та емоційні вислови у бік дітей та їхніх батьків".

Нагадаємо, у Харківській області у правопорушника вилучили гранати та наркотики. За даними управління Харківської Нацполіції, під час санкціонованого обшуку було конфісковано – гранати, боєприпаси та 15 кущів конопель.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
Чи розгорне Росія повномастшабну війну в Україні: думки провідних експертів (фото) Чи розгорне Росія повномастшабну війну в Україні: думки провідних експертів (фото)
Про можливість вторгнення російських військ в Україну останнім часом, як ніколи, багато дискутують. То ж чи можливе розгортання великомасштабної війни — читайте у статті.
Loading...
Load next