Юрій Луценко підтримав кандидата на посаду мера Львова Олега Синютку

Юрій Луценко підтримав кандидата на посаду мера Львова Олега Синютку
Твердиня українського духу та патріотизму, місто, без якого не можливо було б досягти демократичної держави.

Твердиня українського духу та патріотизму, місто, без якого не можливо було б досягти демократичної держави. Саме таким в очах Юрія Луценка є місто Лева.

"У Львові має бути політик і господарник національного масштабу, який опирається на фракцію в парламенті. Тільки тоді Львів буде захищати свої політичні державницькі переконання і свої економічні інтереси", - зазначив він.

Зі слів Юрія Луценка, він вперше й останнє агітував у цій передвиборчій кампанії. І висловив свою підтримку на місцевих перегонах Олегові Синютці.

"Спостерігаючи за результатами соціологічних опитувань які ми маємо, можна сказати, що «ЄС» і Олег Михайлович стрімко набирає підтримки серед мешканців області та місті. Серед тих громадян, які визначилися, ми маємо уже підтримку команди до ЛОР на рівні 33,7%. І підтримку команди до ЛМР на рівні 31 %. Це найбільший результат серед інших політичних сил", - пояснила кандидатка в депутати до Львівської облради від «Європейської солідарності» Ірина Гримак.

Висловилися політики і щодо скандального всеукраїнського опитування, яке анонсував президент України. Переконані: воно абсурдне та незаконне. Мовляв, комусь закортіло у такий спосіб відволікти увагу виборця від прийняття важливого рішення.

"Розуміємо, що сьогодні ми розбалансовуємо увагу виборця на необхідності обрання нової місцевої влади, яка фактично повинна була дати новий старт розвитку громад відповідно на всій території України. Натомість сьогодні задурюють голови кожному виборцю", - додала Ірина Гримак.

"Згідно з законом, в самій дільниці для голосування і на її території, а до неї входить достатньо велика площа, немає права відбуватися більше нічого", - заявив генеральний прокурор України (2016-2019 рр.) Юрій Луценко.

А міський голова Львова, на думку експрокурора України, мав би стати на сторону закону та заборонити проведення незаконних дій на дільницях міста. Українцям же рекомендують усвідомити усю серйозність вибору та сконцентрувати увагу на бюлетені.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next