Петро Порошенко закликав львів'ян підтримати Олега Синютку

Петро Порошенко закликав львів'ян підтримати Олега Синютку
На сцені виступають творчі колективи та улюблені місцеві виконавці, а з трибуни лунають відеопривітання видатних українців сучасності з інших міст.

На сцені виступають творчі колективи та улюблені місцеві виконавці, а з трибуни лунають відеопривітання видатних українців сучасності з інших міст. Декілька сотень містян прийшли до пам’ятника Шевченку не лише, щоб послухати пісень, а й щоб висловити свою підтримку кандидату на пост очільника Львівської громади Олегові Синютці.

Висловив свою солідарність зі львів’янами й 5 президент України Петро Порошенко. Своєю чергою йому містяни подякували за роботу, а він їм за проєвропейський вибір у 2019 році.

"Друзі, у нас є всі шанси, щоб з місцевих виборів розпочався політичний процес звільнення України від «зеленої влади» дилетантів і капітулянтів. Для цього ми повинні зміцнити проєвропейські державницькі політичні сили", - зазначив політик.

Олег Синютка під час своєї промови заявив: перше, що зробить на посаді очільника ОТГ – це оголосить мораторій на щільну забудову, спільно з командою проведе масштабний аудит та розробить новий генеральний план міста.

"І найбільшою гнилою вишенькою на цьому торті є вулиця, яка названа ім’ям героя України Степана Бандери. Бо як можна було додуматися, щоб проєкт, який коштував 120 млн міського бюджету, перетворився безгосподарністю у 209 млн?" - зауважив він.

Зачепив Олег Синютка питання постійних міжнародних запозичень. Станом на сьогодні борги міста становлять 6 млрд. Тож своєю чергою пообіцяв перевірити, куди ж поділися ці кошти та запропонував майбутнє господарської діяльності без безглуздих запозичень.

"Ми припинимо жити в кредит, щоб наші діти не віддавали наші борги. В мене є чіткий план з кожного напрямку, я знаю, що треба зробити і як", - наголосив кандидат на посаду Голови Львівської ОТГ від «Європейської солідарності».

Серед інших сфер, в яких політик планує навести лад – це вирішення транспортного колапсу, збільшення кількості шкіл та садочків, а ще підтримка бізнесу. Львів Олег Синютка хоче зробити містом науки, технологій та центром міжнародного туризму. Щоб реалізувати усе задумане, людей попросили не ігнорувати вибори, а прийти і проголосувати. Обов’язково, з дотриманням усіх карантинних вимог.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next