Вірастюк перемагає Шевченка на виборах в Івано-Франківській області

Вірастюк перемагає Шевченка на виборах в Івано-Франківській області
Кандидати в депутати на проміжних виборах в Івано-Франківські області, Вірастюк та Шевченко сперечаються між собою хто ж таки з них виграв. Однак, наразі триває підрахунок голосів.

Учора, 28 березня в Україні провели проміжні вибори депутатів до Верховної, однак лише у двох областях України - Донецькій та Івано-Франківській. Однак, поки триває офіційний підрахунок голосів двоє кандидатів на Прикарпатті самостійно оголосили себе переможця - це колишній директор курорту "Буковель" Олександр Шевченко та спортсмен Василь Вірастюк. 

Так, на своїй сторінці у Facebook Шевченко, який балотується від партії "За майбутнє" сьогодні вночі повідомив, що він переміг на виборах з різницею у 192 голоси. 

" На цей момент ми маємо 100% протоколів з "мокрими" печатками з виборчих дільниць, які підтверджують, що результати воєвиявлення виглядають так: Олександр Шевченко 15.798 голосів  (30,89%), Василь Вірастюк 15.606 (30,52%) ", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що мер Івано-Франківська Руслан Марцінків на своїй сторінці у Facebook також підтвердив перемогу Шевченка та заявив про аналогічні результати паралельного підрахунку голосів штабом представника ВО Свобода Руслана Кошулинського, який в результаті зайняв третє місце в перегонах.

Василь Вірастюк, кандидат від партії "Слуга народу" у свою чергу також вирішив відповісти своєму опоненту та записав відеозвернення яке опублікував у соціальні мережі Facebook. Він також оголосив себе переможцем на цих виборах. 

" Дякую, земляки, за підтримку. Паралельний підрахунок голосів зі 117 дільниць завершився – ми отримали перемогу. Я звик перемагати чесно. Тому зараз головне завдання – захистити наш результат ", – йдеться у відеозверненні Вірастюка.

Однак, за офіційними даними ЦВК станом на 20:00 понеділка, 29 березня ситуація із підрахунком голосів дещо відрізняється - наразі Василь Вірастюк лідирує з результатом 32,23 % голосів, Руслан Кошулинський йде другим - 29,54 %, а Олександр Шевченко – третім (27,41 %). Проте, на даний час офіційно опрацьовано 47,86 % бюлетенів і фінальні результати ще можуть змінитись.

Нагадаємо, що на Прикарпатті вибори були призначені через складання повноважень народним депутатом від партії "Слуга народу", а на Донбасі - у зв’язку з достроковим припиненням повноважень позафракційного депутата якого було обрано міським головою Покровська.

Читайте також
На одній із дільниць у Івано-Франківській області, де перемагав Шевченко вкрали бюлетені
У Івано-Франківській області, під час перерахунку голосів виявили зникнення сотні бюлетенів. На одній із дільниць де лідирував кандидат від партії "За майбутнє" Олександр Шевченко, вибори визнали недійсними.
Вже на третій дільниці у Івано-Франківській області, вибори визнали недійсними Вже на третій дільниці у Івано-Франківській області, вибори визнали недійсними
Це вже третя дільниця, де Василь Вірастюк програвав, однак і тут вибори визнали недійсними.
Після виборів на Прикарпатті відкрили 17 кримінальних справ Після виборів на Прикарпатті відкрили 17 кримінальних справ
Довибори до Верховної Ради в Івано-Франківській області завершилися кримінальними справами. Правоохоронці вже відкрили 17 проваджень.
Loading...
Load next