На одній із дільниць у Івано-Франківській області, де перемагав Шевченко вкрали бюлетені

На одній із дільниць у Івано-Франківській області, де перемагав Шевченко вкрали бюлетені
У Івано-Франківській області, під час перерахунку голосів виявили зникнення сотні бюлетенів. На одній із дільниць де лідирував кандидат від партії "За майбутнє" Олександр Шевченко, вибори визнали недійсними.

Минулої неділі у двох областях України відбулися довибори депутатів до Верховної ради, зокрема вони пройшли у Івано-Франківській області. Там за перемогу змагалися Василь Вірастюк від партії "Слуга народу" та Олександр Шевченко - партія "За майбутнє". 

Так, на одній із дільниць було 377 голосів "за" Олександра Шевченка. Проте, в окружкомі під час перерахунку сто бюлетенів зникло. За справу взялася поліція. Про це повідомили спостерігачі від партії Рух ЧЕСНО на сторінці у Facebook. 

Так, минулої ночі планували перерахувати всі 20, однак вдалося перерахувати лише 5. На одній із 5 дільниць вибори визнали недійними.
 

" Крім того, пропала частина бюлетенів, а саме 100 бюлетенів за Шевченка. Нагадаємо, що відрив між Шевченком і Вірастюком йде на кілька сотень голосів ", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, спостерігачі зазначають, що деякі члени окружної виборчої комісії  голосували проти визнання виборів на цій дільниці недійсними, але більшість все-таки була "за". Один з членів ОВК заявив про викрадення бюлетенів на цій невизнаній дільниці.

Читайте також
У Івано-Франківській області вимагають провести повторні вибори У Івано-Франківській області вимагають провести повторні вибори
На довиборах до Верховної Ради за офіційними даними ЦВК переміг кандидат від "Слуги народу" - Василь Вірастюк. Однак, Івано-Франківська обласна адміністрація вимагає провести перевибори у Надвірій.
Перемога Вірастюка на виборах: ЦВК оскаржила рішення Верховного Суду Перемога Вірастюка на виборах: ЦВК оскаржила рішення Верховного Суду
Центральна виборча комісія оскаржила рішення Верховного Суду щодо встановлення результатів виборів в одномандатному виборчому окрузі № 87 Івано-Франківської області. Оскільки Верховний Суд скасував протокол ЦВК про визнання Василя Вірастюка обраним депутатом.
Після виборів на Прикарпатті відкрили 17 кримінальних справ Після виборів на Прикарпатті відкрили 17 кримінальних справ
Довибори до Верховної Ради в Івано-Франківській області завершилися кримінальними справами. Правоохоронці вже відкрили 17 проваджень.
Loading...
Load next