Після виборів на Прикарпатті відкрили 17 кримінальних справ

Після виборів на Прикарпатті відкрили 17 кримінальних справ
Довибори до Верховної Ради в Івано-Франківській області завершилися кримінальними справами. Правоохоронці вже відкрили 17 проваджень.

Зокрема, 12 із них - пов’язані із порушенням виборчого законодавства, ще 5 - стосуються виборчого процесу. Загалом правоохоронці отримали 113 повідомлень про ймовірні порушення. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

" Після ретельної перевірки отриманої від громадян інформації поліцейські склали 12 адміністративних протоколів. Окрім того, слідчі та підрозділи дізнання розпочали 17 кримінальних проваджень ", - йдеться у повідомленні.

Після ретельної перевірки отриманої інформації правоохоронці склали адмінпротоколи. Більшість з них пов'язані з виготовленням або розміщенням матеріалів передвиборчої агітації.

Також у період із 2 по 3 квітня поліцейські розпочали шість кримінальних проваджень за фактами викрадення виборчих бюлетенів шести дільничних виборчих комісій. За всіма розпочатими кримінальними  провадженнями проводиться розслідування.

Нагадаємо, що офіційний підрахунок голосів за кандидатів до Верховної Ради на Прикарпатті вже завершився. Переміг кандидат від "Слуги народу" - Василь Вірастюк.
 

Читайте також
На одній із дільниць у Івано-Франківській області, де перемагав Шевченко вкрали бюлетені
У Івано-Франківській області, під час перерахунку голосів виявили зникнення сотні бюлетенів. На одній із дільниць де лідирував кандидат від партії "За майбутнє" Олександр Шевченко, вибори визнали недійсними.
Перемога Вірастюка на виборах: ЦВК оскаржила рішення Верховного Суду Перемога Вірастюка на виборах: ЦВК оскаржила рішення Верховного Суду
Центральна виборча комісія оскаржила рішення Верховного Суду щодо встановлення результатів виборів в одномандатному виборчому окрузі № 87 Івано-Франківської області. Оскільки Верховний Суд скасував протокол ЦВК про визнання Василя Вірастюка обраним депутатом.
У Івано-Франківській області вимагають провести повторні вибори У Івано-Франківській області вимагають провести повторні вибори
На довиборах до Верховної Ради за офіційними даними ЦВК переміг кандидат від "Слуги народу" - Василь Вірастюк. Однак, Івано-Франківська обласна адміністрація вимагає провести перевибори у Надвірій.
Loading...
Load next