Зеленський наступного тижня відвідає Париж

Зеленський наступного тижня відвідає Париж
Президент планує зустрітися зі своїм французьким колегою Еммануелем Макроном. Обговорюватимуть нарощування війська РФ біля кордону України.

Глава держави Володимир Зеленський наступного тижня відвідає Париж, де зустрінеться зі своїм колегою Еммануелем Макроном.

Про це повідомив посол Франції в Україні Етьєн де Понсен в інтерв'ю KyivPost.

За його словами, Зеленський відвідає Париж до кінця наступного тижня. Сам посол теж буде летіти в одному літаку з президентом України.

Основна мета візиту - зустрітися з Макроном сам на сам», - заявив де Понсен.

Він уточнив, що сторони обговорять нарощування російських військ поблизу східного кордону України, а також проведення реформ в Україні, особливо у судовій системі.

При цьому посол зауважив: переміщення російської армії у прикордонних з Україною регіонах «значно відрізняються від того, що ми бачили у попередні роки».

Як раніше повідомлялось, Росія погрожує "наслідками для державності" у разі вступу до НАТО.

Читайте також
Зустріч Зеленського і Макрона пройде у форматі обіду Зустріч Зеленського і Макрона пройде у форматі обіду
Під час завтрашнього візиту до Парижу президент України Володимир Зеленський, зустрінеться із французьким президентом - Емманюелем Макроном. Зустріч відбудеться у неформальній обстановці, за обідом.
"Росія хоче, щоб ми боялися": Зеленський про ескалацію на кордонах "Росія хоче, щоб ми боялися": Зеленський про ескалацію на кордонах
Збільшення кількості російських військ на кордоні з Україною – це лише спроба Росії залякати Захід. Повномасштабного вторгнення не передбачається.
Зеленський сьогодні відвідає Донбас Зеленський сьогодні відвідає Донбас
Про це заявив співрозмовник, близький до Офісу президента. Наразі інформації про деталі поїздки немає.
Loading...
Load next