Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився

Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.

Володимир Зеленський намагався поговорити з Володимиром Путіним після загибелі чотирьох українських воїнів і поранення ще двох бійців під Шумами 26 березня. Український президент намагався провести консультації зі всіма лідерами "нормандської четвірки". Зокрема із Путіним також.

Про це повідомив речник української делегації у Тристоронній контактній групі Олексій Арестович у інтерв'ю Радіо Свободі.

"Після 26 березня, коли загинули відразу 4 військовослужбовці і двох було поранено, президент Зеленський намагався провести консультації зі всіма лідерами, враховуючи Путіна. Наскільки я знаю, хоча ще вищий рівень за мій, вдалося (треба уточнити у пресслужби президента) провести перемовини з Макроном і Меркель. Путін відмовив", – розповів Арестович.

Зокрема, на наступний день після спроби поговорити із Путіним надійшла відповідна заява, що Росія не розуміє, про що вони можуть розмовляти з українським президентом й у цьому немає потреби.

Зазначимо, що 26 березня російські бойовики обстріляли позиції українських військових поблизу населеного пункту Шуми, що у Донецькій області. Внаслідок обстрілів загинуло 4 українських військових, а також 2 було поранено.

Читайте також
"Більше схоже на Каїна та Авеля", - Зеленський прокоментував статтю Путіна (відео) "Більше схоже на Каїна та Авеля", - Зеленський прокоментував статтю Путіна (відео)
Після прочитання деяких частин статті президента РФ, Зеленський зазначив, що може тільки позаздрити Путіну, оскільки особисто він немає скільки вільного часу.
Путін заявив, що Україна не хоче повертати собі Донецьк та Луганськ Путін заявив, що Україна не хоче повертати собі Донецьк та Луганськ
Президент Російської Федерацій переконаний, що його країна зробила усе можливе для того, аби повернути Україні окуповані Донецьку та Луганську області.
"Матиме тяжкі наслідки": ЗМІ повідомили, що Шольц їде до Путіна із серйозним попередженням щодо України "Матиме тяжкі наслідки": ЗМІ повідомили, що Шольц їде до Путіна із серйозним попередженням щодо України
Німецький канцлер обговорить способи деескалації з президентами України та Росії.
Loading...
Load next