"Більше схоже на Каїна та Авеля", - Зеленський прокоментував статтю Путіна (відео)

"Більше схоже на Каїна та Авеля", - Зеленський прокоментував статтю Путіна (відео)
Після прочитання деяких частин статті президента РФ, Зеленський зазначив, що може тільки позаздрити Путіну, оскільки особисто він немає скільки вільного часу.

Всю статтю президент не читав, проте ознайомився з деякими її фрагментами. Своїми враженнями щодо путінського матеріалу Зеленський поділився під час пресконференції в межах форуму "Україна 30. Гуманітарна політика".

Я можу тільки позаздрити, що президент такої великої держави може собі дозволити витратити час на такий обсяг детальної роботи, — повідомив президент.

Він зазначив, що Путін знайшов час на написання такого об’ємного тексту, а от на зустріч з ним знайти не може.

Напевне, я надав би йому багато матеріалу — ним можна скористатися в інші статті, майбутній, - додав глава держави.

До того ж Зеленський запевнив, що росіяни називають нас братським народом, хоча забувають згадувати про внесок українців у результат Другої світової війни.

Як кажуть російською: "Это не по-братски так поступать". Більше схоже на Каїна та Авеля — щось з цієї історії, — повідомив президент.

Нагадаємо, що нещодавно Володимир Путін написав статтю "Про історичну єдність росіян і українців", яка була опублікована на сайті очільника Кремля. В ній Путін в черговий раз намагається переконати за допомогою брехні та маніпуляцій увесь світ в тому, що нібито українці й росіяни мають історичну єдність, а самій же Україні Донбас та Луганськ й зовсім не потрібні.

 

Читайте також
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Путін заявив, що Україна не хоче повертати собі Донецьк та Луганськ Путін заявив, що Україна не хоче повертати собі Донецьк та Луганськ
Президент Російської Федерацій переконаний, що його країна зробила усе можливе для того, аби повернути Україні окуповані Донецьку та Луганську області.
"Матиме тяжкі наслідки": ЗМІ повідомили, що Шольц їде до Путіна із серйозним попередженням щодо України "Матиме тяжкі наслідки": ЗМІ повідомили, що Шольц їде до Путіна із серйозним попередженням щодо України
Німецький канцлер обговорить способи деескалації з президентами України та Росії.
Loading...
Load next