Піонтковський: Путіну важче зараз з Зеленським, ніж було з Порошенком

Піонтковський: Путіну важче зараз з Зеленським, ніж було з Порошенком
Адже протягом 2020 року змінилась свідомість українців і їхнє ставлення до Росії. Таку думку висловив російський опозиційний публіцист Андрій Піонтковський.

Піонтковський переконаний: перемога Володимира Зеленського була обумовлена втомою українців від війни, передає Українська правда.

Політолог вважає, що позиція 60% українців – електорату Зеленського – стосовно війни на Донбасі змінилась.

Українці поставили питання: "Можливо, провина не тільки в Росії, а щось не так зробило наше керівництво?", – розповів Андрій Піонтковський.

За його словами, Путін за останні 2 роки зробив усе, щоб цей синдром втоми перетворився в готовність українців захищати країну від агресора і у впевненість у своїй правоті.

Читайте також
Бойко сказав: "Немає даних, щоб називати Путіна вбивцею"
Лідер партії ОПЗЖ, Юрій Бойко, в ефірі одного з українських каналів заявив, що він не вважає президента Росії - вбивцею.
Військо РФ біля кордону з Україною: чи можлива нова війна?
Близько 4 тис. російських військових перебувають на кордоні з Україною. Росія заперечує можливий початок бойових дій, Україна і США висловлюють занепокоєння.
Росія назвала Шевченка російським поетом: відповідь МЗС
МЗС України відреагували на заяву російських пропагандистів про відношення постаті Тараса Шевченка та його творчості до Росії. Українські дипломати назвали це маніпулятивним і зухвалим посяганням країни-агресора на спадщину поета.
Loading...
Load next