"Сюрприз для окупантів": Україна домовилась про нові поставки зброї та боєприпасів

"Сюрприз для окупантів": Україна домовилась про нові поставки зброї та боєприпасів

Україна домовилася про нові поставки зброї та боєприпасів з-за кордону. Міністр оборони Олексій Резніков зазначив, що це стане "сюрпризом" для військ Російської Федерації.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на допис Олексія Резнікова.

Ми використовуємо кожну хвилину, щоб зміцнити нашу оборону. Усі зусилля цілодобово спрямовані на те, щоб забезпечити потреби наших захисників і захисниць, - пише Резніков.

Зокрема він наголошує на тому, що уже:

  • Понад 140 тисяч українців, переважно – чоловіків, повернулися з Європи.
  • Десятки тисяч влилися до лав Сил територіальної оборони. Звісно, є ті, хто тікає. Але весь світ бачить, як український народ б’ється за свою країну.
  • Вже понад 20 тис. звернень від іноземців, які готові приїхати в Україну і захищати світ від російських нацистів на українському фронті, "щоб кремлівське зло не поширювалося".

Не буду коментувати поставки зброї та боєприпасів – це делікатний момент. Нехай ворога чекає сюрприз. Знайте: є суттєвий прогрес, – наголосив міністр.

Крім іншого, за останні 3 дні вже доставлено, їде до України або законтрактовано понад 50 тис. шоломів та бронежилетів.

Ми «перехоплюємо» у постачальників вже пошиту форму для армій країн НАТО. Нехай наші оборонці будуть вдягнуті у різне. Головне – щоб було зручно бити ворога, - підсумував Резніков.

Наші воїни на усіх напрямках оборони демонструють високу майстерність, знищуючи російських загарбників.

А тому — обов'язково переможемо! Слава Україні!

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Попри ембарго Франція та Німеччина поставляли військову техніку росії Попри ембарго Франція та Німеччина поставляли військову техніку росії
Ймовірно, зараз росія і використовує її у війні з Україною.
Шольц планує виділити 2 млрд євро на військову техніку для України, — Reuters Шольц планує виділити 2 млрд євро на військову техніку для України, — Reuters
З них близько 400 мільйонів євро призначені для Європейського фонду миру, який закуповує зброю для України.
"Явно має намір атакувати": Росія збирає десантників на масштабні навчання в окупованому Криму "Явно має намір атакувати": Росія збирає десантників на масштабні навчання в окупованому Криму
У російському міноборони уточнили, що учасники навчань виконають вогневі завдання і вразять мішені на різних дальностях.
Loading...
Load next