Росія запевняє, що збирає свої війська на Донбасі через загрозу з боку НАТО

Росія запевняє, що збирає свої війська на Донбасі через загрозу з боку НАТО
Міністр оборони Росії Сергій Шойгу розповів, що переміщення їхніх військ відбулось у відповідь на ніби то загрозу з боку Північноатлантичного Альянсу.

За його словами, війська відправляли "в райони виконання навчально-бойових завдань". Шойгу зазначив, що це зроблено у відповідь на загрози з боку НАТО. Зокрема він пригрозив, що російські війська знаходяться зараз у повній готовності і "здатні виконати завдання з забезпечення воєнної безпеки країни".

Про це повідомляє російський "Інтерфакс".

"Реагуючи на військову дільність Альянсу, що загрожує Росії, ми ухвалили відповідні заходи", – сказав Шойгу.

Зазначимо, що такими заявами Росія не заперечує те, що стягує свої війська до українсько-російського кордону. Так РФ перекинуло до своїх західних кордонів дві армії і три підрозділи ВДВ.

Нагадаємо, що протягом минулого тижня Російська Федерація завезла до окупованих районів Донецької та Луганської областей близько 250 своїх військовослужбовців та 2 тисячі тонн пального.

Читайте також
Військові навчання на Яворівському полігоні наближають Україну до стандартів НАТО - Шмигаль Військові навчання на Яворівському полігоні наближають Україну до стандартів НАТО - Шмигаль
Тренувальні навчання українських військових на Яворівському полігоні на Львівщині за участю інструкторів із США наближають Україну до стандартів НАТО.
В НАТО вважають, що Україна зможе самостійно відбити військову атаку Росії В НАТО вважають, що Україна зможе самостійно відбити військову атаку Росії
В Північноатлантичному альянсі повідомили про те, що Україна готова протистояти російській агресії та може зробити це самостійно. Так, якщо вторгнення Російської Федерації почнеться наступного тижня, українські війська впораються самі.
"Початок кінця України": Росія погрожує "наслідками для державності" у разі вступу до НАТО "Початок кінця України": Росія погрожує "наслідками для державності" у разі вступу до НАТО
МЗС Російської Федерації заявило, що вступ України до НАТО призведе до масштабного нарощування військових сил на Донбасі, а також нібито стане загрозою для її державності.
Loading...
Load next