Росія перекинула на Донбас своїх військових та 2 тисячі тонн пального

Росія перекинула на Донбас своїх військових та 2 тисячі тонн пального
Протягом минулого тижня Російська Федерація завезла до окупованих районів Донецької та Луганської областей близько 250 своїх військовослужбовців та 2 тисячі тонн пального.

Росія посилює контроль за військовим майном на тимчасово окупованих територіях, а також доставляє своїх військових які є переважно жителями далекосхідних регіонів Росії. Про це під час брифінгу повідомила речниця Міноборони Марія Сальнік з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.

З її слів стало відомо, що за інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, РФ  й надалі продовжує використовувати неконтрольовані Україною ділянки кордону для переміщення своєї зброї, боєприпасів, пально-мастильних матеріалів і майна військового призначення.

"Протягом минулого тижня до з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів прибуло близько 250 російських військовослужбовців (переважно вихідців з далекосхідних регіонів Росії), завезено понад 2 тисячі тонн пального", - повідомила речниця, Марія Сальнік.

Нагадаємо, що Росія активно почала перекидати до українсько-російського кордону свою Каспійську флотилію та ракетні комплекси Іскандер. Зокрема, Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" разом із головою європейської дипломатії Жозепом Боррелем оприлюднили заяву, в якій закликали Росію припинити агресивні дії та провокації на кордоні з Україною.

Читайте також
Неспокійна доба на Донбасі: проросійські бойовики 5 разів порушили "режим тиші" Неспокійна доба на Донбасі: проросійські бойовики 5 разів порушили "режим тиші"
Протягом минулої доби, 1 червня в районі окупованих територій та проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗМІ оприлюднили записи російських сеператистів у день катастрофи Boeing 777 ЗМІ оприлюднили записи російських сеператистів у день катастрофи Boeing 777
Російські терористи напряму контактували з Москвою в день падіння літака MH17 на Донбасі, яке трапилось влітку 2014 року.
Loading...
Load next