Зустріч Зеленського і Макрона пройде у форматі обіду

Зустріч Зеленського і Макрона пройде у форматі обіду
Під час завтрашнього візиту до Парижу президент України Володимир Зеленський, зустрінеться із французьким президентом - Емманюелем Макроном. Зустріч відбудеться у неформальній обстановці, за обідом.

Президент Володимир Зеленський, 16 квітня, відвідає Париж з офіційним візитом і зустрінеться з Емманюелем Макроном віч-на-віч. Окрім цього на їхній зустрічі по відеозв'язку буде також присутня і канцлерка Німеччини Ангела Меркель.

Зокрема, французьке видання Le Figaro повідомляє, що зустріч президентів відбудеться у Єлисейському палаці під час обіду. Його проведення заплановане на 13:15 за паризьким часом (14:15 – за київським).

"Пана Зеленського на обід прийме президент Макрон, а потім вони проведуть відеоконференцію з пані Меркель", – повідомили в Єлісейському палаці.

Також окрім переговорів між Зеленським та Макроном відбудеться зустріч перших леді України та Франції – Олени Зеленської і Бріжит Макрон.

Читайте також
Зеленський заявив, що вони з Макроном на "одній хвилі" Зеленський заявив, що вони з Макроном на "одній хвилі"
Після зустрічі, яка відбулась 16 квітня у Парижі, президент України Володимир Зеленський повідомив, що вони з главою Французької Республіки "точно на одній хвилі й мають спільне бачення".
Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України
Лідери трьох держав звернулись до Російської Федерації із закликом відвести війська від кордону з Україною. Це політики повідомили за сьогоднішніми підсумками переговорів у Парижі.
У Єлисейському палаці почалася зустріч Зеленського та Макрона У Єлисейському палаці почалася зустріч Зеленського та Макрона
Сьогодні, 16 квітня, Президент України Володимир Зеленський з дружиною прибув з робочим візитом до Французької Республіки.
Loading...
Load next