Зеленський поговорив із Макроном: що відомо про деталі розмови

Зеленський поговорив із Макроном: що відомо про деталі розмови
Обговорювали розблокування Нормандського формату й роботи ТКГ.

Про це Президент України Володимир Зеленський написав на своїй сторінці у Twitter.

Насамкінець Зеленський подякував Президентові Франції за позитивну оцінку поточних реформ.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що Президент Франції Емануель Макрон захотів провести зустріч із Зеленським та Путіним, аби "пожвавити Нормандський формат".

В той час учора в МЗС Росії наголосили на тому, що переговори про кризу в Україні зайшли в глухий кут начебто через те, що Євросоюз начебто включився в процес мілітаризації України. Крім того, за словами представниці МЗС РФ, відповідальність за поточну ситуацію в нашій країні несе саме Європейський Союз.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним
Під час телефонної розмови Байден пригрозив Путіну наслідками нападу на Україну.
У Єлисейському палаці почалася зустріч Зеленського та Макрона У Єлисейському палаці почалася зустріч Зеленського та Макрона
Сьогодні, 16 квітня, Президент України Володимир Зеленський з дружиною прибув з робочим візитом до Французької Республіки.
Зустріч Зеленського і Макрона пройде у форматі обіду Зустріч Зеленського і Макрона пройде у форматі обіду
Під час завтрашнього візиту до Парижу президент України Володимир Зеленський, зустрінеться із французьким президентом - Емманюелем Макроном. Зустріч відбудеться у неформальній обстановці, за обідом.
Loading...
Load next