У Єлисейському палаці почалася зустріч Зеленського та Макрона

У Єлисейському палаці почалася зустріч Зеленського та Макрона
Сьогодні, 16 квітня, Президент України Володимир Зеленський з дружиною прибув з робочим візитом до Французької Республіки.

Про це повідомляє ОП у Twitter.

Під час візиту плануються переговори глави держави з президентом Франції Емманюелем Макроном. Також відбудеться зустріч перших леді - Олени Зеленської та Бріжит Макрон.

- У Парижі, в Єлисейському палаці, розпочалася зустріч Президента України Володимира Зеленського та Президента Французької Республіки Еммануеля Макрона у форматі віч-на-віч, - сказано у повідомленні.

До саміту в Єлисейському палаці через відеозв'язок потім має приєднатися канцлер Німеччини Ангела Меркель. 

Читайте також
Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України
Лідери трьох держав звернулись до Російської Федерації із закликом відвести війська від кордону з Україною. Це політики повідомили за сьогоднішніми підсумками переговорів у Парижі.
Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним
Під час телефонної розмови Байден пригрозив Путіну наслідками нападу на Україну.
Підготовка саміту "Нормандської четвірки" і Донбас: Зеленський провів відеоконференцію із Меркель та Макроном (фото) Підготовка саміту "Нормандської четвірки" і Донбас: Зеленський провів відеоконференцію із Меркель та Макроном (фото)
В ході зустрічі сторони обговорили подальші кроки з метою мирного врегулювання на Донбасі, а також підготовку до проведення чергового саміту "Нормандської четвірки".
Loading...
Load next