"Українці хочуть бачити вас своїм президентом": що говорив "Слуга народу" під час зустрічі з Лукашенком

"Українці хочуть бачити вас своїм президентом": що говорив "Слуга народу" під час зустрічі з Лукашенком
Депутат від партії "Слуга народу" Євгеній Шевченко поїхав на зустріч з самопроголошеним президентом Олександром Лукашенко, яка відбулась у Палаці Незалежності в Мінську. Нардеп зазначив, що завжди мріяв про знайомство.

Вітаючись, Лукашенко сказав, що йому приємно познайомитися з нардепом: "Виявляється, є в Україні ще люди, які поважають білорусів". На що своєю чергою "слуга народу" Шевченко відповів, що йому велика честь познайомитися, і він про це давно мріяв. Про це повідомляє білоруське інформаціней агенство "БелТа".

Зокрема, як пише видання, Лукашенко розраховує, що його зустріч з Шевченком "стане добрим сигналом і сприятиме розвитку відносин двох країн". До того ж Шевченко так був радий зустрічі із самопроголошеним білоруським президентом, що сказав йому ніби то третина українців хоче бачити його своїм президентом. Це стає відомо з відео зустрічі, яке оприлюднило видання на Youtube.

"І соціологія це показує, що українці... люблять Білорусь і білоруський народ, і вони внутрішньо, навіть ті, хто не може сказати цього , вони чинять опір тому, що відбувається. Я просто висловлюю думку цих людей... Соціологія показує, що на сьогодні 36% українців хотіли б бачити Вас своїм президентом України. Це ж не просто так, це соціологія, це наука. Тому ті заяви, які роблять деякі наші політики, - це неприпустимо", - розповів Шевченко.

Зазначимо, що голова партії Олександр Корнієнко сказав, що поїздка Шевченка до Лукашенка є особистою ініціативою, а влада не делегувала його представляти Україну та вести переговори "з офіційними особами Білорусі".

Читайте також
Депутата Шевченка, який їздив з візитом до Лукашенка виключили з партії "Слуга народу" Депутата Шевченка, який їздив з візитом до Лукашенка виключили з партії "Слуга народу"
Депутати від “Слуги народу” у Верховній Раді підтримали рішення, щодо виключення з фракції Євгенія Шевченка, який у квітні зустрічався з самопроголошеним президентом Білорусі - Олександром Лукашенком.
Перемога Вірастюка на виборах: ЦВК оскаржила рішення Верховного Суду Перемога Вірастюка на виборах: ЦВК оскаржила рішення Верховного Суду
Центральна виборча комісія оскаржила рішення Верховного Суду щодо встановлення результатів виборів в одномандатному виборчому окрузі № 87 Івано-Франківської області. Оскільки Верховний Суд скасував протокол ЦВК про визнання Василя Вірастюка обраним депутатом.
Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО
Президенти Білорусі та Російської Федерації обговорили теперішню ситуацію в Україні й домовилися зустрітися найближчим часом, щоб обговорити наявні проблеми в їх країнах.
Loading...
Load next