Депутата Шевченка, який їздив з візитом до Лукашенка виключили з партії "Слуга народу"

Депутата Шевченка, який їздив з візитом до Лукашенка виключили з партії "Слуга народу"
Депутати від “Слуги народу” у Верховній Раді підтримали рішення, щодо виключення з фракції Євгенія Шевченка, який у квітні зустрічався з самопроголошеним президентом Білорусі - Олександром Лукашенком.

Партія "Слуга народу" вирішила виключити народного депутата Євгенія Шевченка зі свого складу й надіслала відповідний документ керівництву парламенту. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив колишній колега Шевченка, Віталій Безгін.

Євгена Шевченка виключено з фракції "Слуга народу", - написав Безгін у своєму дописі.

У коментарях під постом Віталій Безгін зазначив, що Шевченко "вже не є ані членом партії, ані членом фракції".

Однак наразі точну причину виключення Шевченка з партії не повідомляють. Відомо лише, що відповідне рішення ухвалили більшістю голосів депутатів. 

Нагадаємо, що у квітні депутат від партії "Слуга народу" Євгеній Шевченко поїхав на зустріч з самопроголошеним президентом Олександром Лукашенко, яка відбулась у Палаці Незалежності в Мінську. Нардеп зазначив, що завжди мріяв про знайомство й сказав, що "Соціологія показує, що на сьогодні 36% українців хотіли б бачити Вас своїм президентом України. Це ж не просто так, це соціологія, це наука. Тому ті заяви, які роблять деякі наші політики, - це неприпустимо".

Тим часом у партії "Слуга народу" заявили, що Шевченка ніхто не уповноважував вести переговори з Лукашенком.

Читайте також
Перемога Вірастюка на виборах: ЦВК оскаржила рішення Верховного Суду Перемога Вірастюка на виборах: ЦВК оскаржила рішення Верховного Суду
Центральна виборча комісія оскаржила рішення Верховного Суду щодо встановлення результатів виборів в одномандатному виборчому окрузі № 87 Івано-Франківської області. Оскільки Верховний Суд скасував протокол ЦВК про визнання Василя Вірастюка обраним депутатом.
Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео) Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео)
Не вперше "слуги народу" думають над виключенням скандального Миколи Тищенка з фракції через його витівки у парламенті та поза його межами. Так, наприкінці квітня цього року його ледь не виключили з партії через масштабну вечірку, яку він влаштував на честь дня народження своєї дружини, яка відбулась з порушеннями норм карантину.
"Українці хочуть бачити вас своїм президентом": що говорив "Слуга народу" під час зустрічі з Лукашенком "Українці хочуть бачити вас своїм президентом": що говорив "Слуга народу" під час зустрічі з Лукашенком
Депутат від партії "Слуга народу" Євгеній Шевченко поїхав на зустріч з самопроголошеним президентом Олександром Лукашенко, яка відбулась у Палаці Незалежності в Мінську. Нардеп зазначив, що завжди мріяв про знайомство.
Loading...
Load next