Єрмак вважає, що ідея запросити Путіна до Києва є некоректною

Єрмак вважає, що ідея запросити Путіна до Києва є некоректною
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак вважає ідею запросити президента Російської Федерації Володимира Путіна на зустріч до Києва є некоректною.

У одному з інтерв'ю LIGA.net Андрія Єрмака запитали чи готова Україна запросити Путіна до Києва на зустріч, адже він відмовився від зустрічі на Донбасі на, що політик відповів:

"Ні, я вважаю це некоректним", - зазначив Єрмак.

Однак натомість керівник Офісу Президента вважає, що переговори із Володимиром Зеленським саме там, де йде війна є доречними. Зокрема український президент своєю чергою запропонував президенту Російської Федерації зустрітись на Донбасі та обговорити важливі питання як для України, так і для Росії. Пропозицію щодо проведення зустрічі двох президентів "там, де йде війна", висловив російський політик українського походження Дмитро Козак під час відеоконференції.

"На що я йому відразу парирував, що у мене з цим точно немає проблем і я досить часто там буваю. І, доповідаючи президенту про відеоконференцію, я розповів і про цей момент переговорів. Ну а далі можу лише процитувати нашого президента, коли він звернувся до Путіна: "Я готовий піти ще далі і запропонувати вам зустрітися у будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна", розповів Андрій Єрмак.

За словами Єрмака українська сторона готова до продовження переговорів із президентом РФ. Зокрема важливо зробити там, де військовослужбовці України щодня захищають свою Батьківщину, і подивитися в очі людям, які щодня ризикують життям.

Нагадаємо, нещодавно президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна". Однак, російський президент відмовив Зеленському у його пропозиції й сказав, що прийме його у Москві.

Читайте також
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
Путін відмовив Зеленському щодо зустрічі на Донбасі й сказав, що прийме його у Москві Путін відмовив Зеленському щодо зустрічі на Донбасі й сказав, що прийме його у Москві
Російський президент відкинув ідею Володимира Зеленського зустрітися на окупованому Донбасі. Своєю чергою Путін сказав, що прийме президента України в Москві в будь-який зручний для нього час.
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Loading...
Load next