Я не знаю, чого хоче Путін, тому пропоную зустрітися, — Зеленський

Я не знаю, чого хоче Путін, тому пропоную зустрітися, — Зеленський
Він пояснив, чому може зустрітися з Володимиром Путіним.

Президент України Володимир Зеленський знову запропонував президенту РФ Володимиру Путіну зустрітись. Це він сказав на Мюнхенській конференції з безпеки.

В нього запитали, чи знає він, які у Путіна плани щодо України, на що Зеленський відповів: "Я не знаю, що хоче президент РФ, тому пропоную зустрітися".

Зазначимо, що український лідер вже неодноразово пропонував Путіну зустрітись. У Кремлі продовжують вимагати конкретних цілей зустрічі.

Тим часом, біля українських кордонів, як заявив президент України, знаходиться близько 150 тисяч російських військових.

Нагадаємо, раніше Зеленський провів зустріч із головою ОБСЄ, міністром закордонних справ Польщі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
Путін відмовив Зеленському щодо зустрічі на Донбасі й сказав, що прийме його у Москві Путін відмовив Зеленському щодо зустрічі на Донбасі й сказав, що прийме його у Москві
Російський президент відкинув ідею Володимира Зеленського зустрітися на окупованому Донбасі. Своєю чергою Путін сказав, що прийме президента України в Москві в будь-який зручний для нього час.
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Loading...
Load next