Росія після навчань залишила в Чорному морі два десантні кораблі

Росія після навчань залишила в Чорному морі два десантні кораблі
Два великі десантні кораблі Північного флоту "Олександр Отраківський" і "Кондопога" залишаються в Чорному морі після навчань біля анексованого Криму.

Про це повідомив російський "Інтерфакс" з посиланням на пресслужбу Північного флоту РФ.

- Великі десантні кораблі Північного флоту продовжують діяти в акваторії Чорного моря відповідно до планів далекого походу, - сказано у повідомленні.

Повідомляється, що 22 квітня в Криму пройшов основний етап навчання військ Південного військового округу і Повітряно-десантних військ РФ. У маневрах, за даними Міноборони РФ, задіяли понад 10 тисяч військовослужбовців, 1,2 тис. Одиниць озброєння і військової техніки, понад 40 бойових кораблів і 20 судів забезпечення. Чорноморський флот повідомляв про перебазування в Крим близько 50 бойових літаків.

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу заявив, що навчання в Криму пройшли успішно. Шойгу сказав, що з 23 квітня війська починають повертатися в місця постійної дислокації. Передислокацію повинні завершити до 1 травня.

Читайте також
У Криму окупанти розгорнули масштабний військовий табір (фото) У Криму окупанти розгорнули масштабний військовий табір (фото)
Німецькі ЗМІ опублікували кадри польового табору російських військ в окупованому Криму.
Військо РФ біля кордону з Україною: чи можлива нова війна?
Близько 4 тис. російських військових перебувають на кордоні з Україною. Росія заперечує можливий початок бойових дій, Україна і США висловлюють занепокоєння.
Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну
У понеділок, 19 квітня, Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба візьме участь в онлайн-засіданні Ради ЄС у закордонних справах.
Loading...
Load next