Держдеп США: разом з Блінкеном Україну відвідає заступник держсекретаря Вікторія Нуланд

Держдеп США: разом з Блінкеном Україну відвідає заступник держсекретаря Вікторія Нуланд
Заступниця держсекретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд приїде до Києва з візитом разом з державним секретарем США Ентоні Блінкеном.

Про це повідомили в пресслужбі Державного департаменту Сполучених Штатів Америки.

"Заступник держсекретаря США (Вікторія) Нуланд відвідає Лондон (Велика Британія), а також Київ (Україна) у період з 4 по 6 травня 2021", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що Вікторія Нуланд супроводжуватиме Блінкена під час його європейського турне. Зазначимо, що раніше Ентоні Блінкен відвідав Лондон, де взяв участь в переговорах міністрів закордонних справ G7 - Великої сімки.

Нагадаємо, що очільник Держдепартаменту США Ентоні Блінкен прибуде з візитом в Україну протягом 5-6 травня. Нещодавно міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба розповів, що серед головних тем розмови із Блінкеном будуть питання української безпеки, а також низка тем в енергетичній сфері. Окрім цього очільник МЗС сподівається на допомогу США у проведенні в Україні реформ.

Читайте також
Держсекретар США Блінкен проведе зустріч із Зеленським: в ОП розповіли деталі візиту Держсекретар США Блінкен проведе зустріч із Зеленським: в ОП розповіли деталі візиту
Вже завтра, 6 травня, державний секретар Сполучених штатів Ентоні Блінкен зустрінеться із президентом Володимиром Зеленським. Зокрема також у графіку американського посадовця заплановані зустрічі із прем'єр-міністром Денисом Шмигалем та міністром закордонних справ Дмитром Кулебою.
Держсекретар Блінкен під час візиту в Україну торкнеться теми постачання американської зброї Держсекретар Блінкен під час візиту в Україну торкнеться теми постачання американської зброї
Державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен, ймовірно, зачепить тему поставки американської зброї під час свого візиту в Україну.
Візит Блінкена до України: Кулеба розповів про що розмовлятимуть із держсекретарем США Візит Блінкена до України: Кулеба розповів про що розмовлятимуть із держсекретарем США
Однією з головних тем майбутнього візиту держсекретаря США Ентоні Блінкена в Україні буде безпека, розповів міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.
Loading...
Load next