Держсекретар США Блінкен проведе зустріч із Зеленським: в ОП розповіли деталі візиту

Держсекретар США Блінкен проведе зустріч із Зеленським: в ОП розповіли деталі візиту
Вже завтра, 6 травня, державний секретар Сполучених штатів Ентоні Блінкен зустрінеться із президентом Володимиром Зеленським. Зокрема також у графіку американського посадовця заплановані зустрічі із прем'єр-міністром Денисом Шмигалем та міністром закордонних справ Дмитром Кулебою.

Офіційна зустріч Володимира Зеленського з державним секретарем США Ентоні Блінкеном, який прибуде до України з дводенним візитом, відбудеться завтра, 6 травня, у першій половині дня. Зокрема прибуття Блінкена до України очікується пізно ввечері 5 травня, після 23:00.

Анонс завтрашньої зустрічі оприлюднила пресслужба Офісу Президента. 

"6 травня відбудеться зустріч Президента України Володимира Зеленського та Державного секретаря США Ентоні Блінкена. 12:30 – зустріч з представниками ЗМІ", - йдеться у повідомленні ОП.

Зазначається, що пресконференція проходитиме в Офісі Президента, акредитовані представники ЗМІ запрошуються з 11:30. Однак, у зв’язку з карантинними обмеженнями у заході зможуть взяти участь лиш 20 представників українських засобів масової інформації.

Видання ZN.UA із посиланням на інформацію ОП яка є у їхньому розпорядженні, повідомляє про те, що окрім Володимира Зеленського, Ентоні Блінкен також зустрінеться із прем'єр-міністром Денисом Шмигалем та міністром закордонних справ Дмитром Кулебою.

"Перша зустріч головного американського дипломата, запланована на 9:30 ранку, – з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою. Попрощавшись об 10:10 з Кулебою, Блінкен відправиться на зустріч із прем'єр-міністром України Денисом Шмигаль, заплановану на 10:35", - зазначає видання.

Нагадаємо, що заступниця держсекретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд приїде до Києва з візитом разом з державним секретарем США Ентоні Блінкеном. Зокрема Нуланд супроводжує Блінкена під час його європейського турне.

Читайте також
Зеленський прибуде з офіційним візитом до США Зеленський прибуде з офіційним візитом до США
Адміністрація президента Сполучених Штатів офіційно направила запрошення президенту України Володимиру Зеленському відвідати Вашингтон.
В Офісі Президента обговорили візит Зеленського до США В Офісі Президента обговорили візит Зеленського до США
Представники Офісу Президента разом із представниками американського посольства обговорили майбутній візит Володимира Зеленського у Білий дім.
Зустріч Байдена та Зеленського в Україні може відбутись найближчим часом, - Єрмак Зустріч Байдена та Зеленського в Україні може відбутись найближчим часом, - Єрмак
Керівник Офісу президента Андрій Єрмак анонсував можливу зустріч президентів України та Сполучених Штатів Володимира Зеленського і Джо Байдена, яка може відбутись вже найближчим часом.
Loading...
Load next