Медведчук заявив, що перебуває в Україні і "не збирається ховатись"

Медведчук заявив, що перебуває в Україні і "не збирається ховатись"
Підозрюваний у державній зраді проросійський скандальний депутат Віктор Медведчук заявив, що зараз він перебуває в Україні, і назвав події довкола себе "політичною розправою".

Кум Путіна та депутат від фракції "ОПЗЖ" Віктор Медведчук, якому генеральний прокурор Ірина Венедіктова підписала підозру, заявив, що перебуває в Україні і не збирається ховатися від правосуддя. Про це йдеться в заяві Медведчука, яка була опублікована на офіційному сайті "Опозиційної платформи - За життя".

"Справжньою метою проведення цих протизаконних обшуків було, з порушенням встановленої процедури, вручити мені сфабриковану за наказом влади підозру в державній зраді", - вважає Медведчук.

Зокрема Медведчук упевнений, що виписана йому генпрокурором Венедіктовою підозра є політичною розправою. А останні події пов'язані із його іменем політик назвав "політичною розправою за його принципову політичну позицію".

"Я і далі буду брати участь у законних слідчих діях та добиватись справедливості як для себе, так і для всіх українських виборців, які довірили мені високе звання народного депутата України", - додав він.

Зазначимо, що учора низка українських ЗМІ поширила інформацію про те, що Оксана Марченко, дружина Медведчука не перебуває на території України, а відпочиває у Хорватії. Однак, сьогодні сам ж Марченко запевнила, що вони разом з Медведчуком вже в Україні та під час обшуків у їхньому домі вони були у від'їзді.

"Перебуваючи на відпочинку за межами Києва, вчора ми дізналися, що в нашому будинку і офісі чоловіка - обшуки... Якось недобре, знаючи, що ми у від'їзді, прийшли ці люди. Бог з ними - вони виконавці. Сподіваюся, вас приймали привітно... Ми, звичайно, повернулися додому", - написала дружина Медведчука на своїй сторінці у мережі Instagram.

Нагадаємо, що вчора генеральний прокурор України Ірина Венедіктова підписала підозру у державній зраді народним депутатам від партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку. Зокрема у помешканні кума Путіна наразі проводяться обшуки. Згодом у помешканні та в кабінеті Медведчука в офісі партії "Опозиційна платформа – За життя" у Києві правоохоронці Служби безпеки України провели обшуки.

Читайте також
Не лише вдома у Медведчука: СБУ проводить обшуки в офісі "ОПЗЖ" та "Українського вибору" (фото) Не лише вдома у Медведчука: СБУ проводить обшуки в офісі "ОПЗЖ" та "Українського вибору" (фото)
Правоохоронці Служби безпеки України проводять обшуки не лише в будинках проросійського Віктора Медведчука у Києві. Перевіряють також й кабінет нардепа в офісі партії "Опозиційна платформа – За життя".
Проросійським депутатам Медведчуку та Козаку оголосили підозру у державній зраді Проросійським депутатам Медведчуку та Козаку оголосили підозру у державній зраді
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова підписала підозру у державній зраді народним депутатам від партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку. Зокрема у помешканні кума Путіна наразі проводяться обшуки.
Справа Медведчука: адвокати оскаржують домашній арешт проросійського депутата Справа Медведчука: адвокати оскаржують домашній арешт проросійського депутата
Адвокати проросійського народного депутата від "Опозиційної платформи – За життя" Віктора Медведчука подали апеляцію на його домашній арешт.
Loading...
Load next