Не лише вдома у Медведчука: СБУ проводить обшуки в офісі "ОПЗЖ" та "Українського вибору" (фото)

Не лише вдома у Медведчука: СБУ проводить обшуки в офісі "ОПЗЖ" та "Українського вибору" (фото)
Правоохоронці Служби безпеки України проводять обшуки не лише в будинках проросійського Віктора Медведчука у Києві. Перевіряють також й кабінет нардепа в офісі партії "Опозиційна платформа – За життя".

Зокрема проводяться обшуки і в офісі громадської організації "Український вибір", яку пов'язують з кумом Володимира Путіна Медведчуком. У Службі безпеки України вважають, що є всі підстави вважати, що керівництво "Українського вибору" у Києві продовжує координувати діяльність його членів в окупованому Криму.

Про це повідомили виданню "Інтерфакс-Україна" джерела у правоохоронних органах.

"Саме зараз слідчі СБУ проводять обшуки в офісі "ОПЗЖ" у кабінетах Віктора Медведчука на Великій Васильківській у Києві та ще двох житлових будинках народного депутата в Києві. СБУ також проводила обшуки в офісах Всеукраїнського громадського руху "Український вибір - Право народу", лідером якого є Віктор Медведчук", - йдеться у повідомленні. 

Також за інформацією видання hromadske наразі правоохоронці СБУ не лише проводять обшуки в кабінетах Віктора Медведчука в офісі ОПЗЖ, що на вулиці Великій Васильківській у Києві, а й також у ще двох житлових будинках народного депутата, що знаходяться у столиці.

Нагадаємо, що сьогодні, 11 травня, генеральний прокурор України Ірина Венедіктова підписала підозру у державній зраді і замаху на розкрадання національних ресурсів в Криму
народним депутатам від партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку. Зокрема зазначимо також, що на початку квітня цього року Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження проти нардепів від ОПЗЖ Віктора Медведчука і Тараса Козака про державну зраду. 

Читайте також
Медведчук заявив, що перебуває в Україні і "не збирається ховатись" Медведчук заявив, що перебуває в Україні і "не збирається ховатись"
Підозрюваний у державній зраді проросійський скандальний депутат Віктор Медведчук заявив, що зараз він перебуває в Україні, і назвав події довкола себе "політичною розправою".
Проросійським депутатам Медведчуку та Козаку оголосили підозру у державній зраді Проросійським депутатам Медведчуку та Козаку оголосили підозру у державній зраді
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова підписала підозру у державній зраді народним депутатам від партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку. Зокрема у помешканні кума Путіна наразі проводяться обшуки.
Справа Медведчука: адвокати оскаржують домашній арешт проросійського депутата Справа Медведчука: адвокати оскаржують домашній арешт проросійського депутата
Адвокати проросійського народного депутата від "Опозиційної платформи – За життя" Віктора Медведчука подали апеляцію на його домашній арешт.
Loading...
Load next