"Зелене бидло": екснардеп Барна влаштував бійку зі "слугою народу" Соломчуком (відео)

"Зелене бидло": екснардеп Барна влаштував бійку зі "слугою народу" Соломчуком (відео)
Колишній народний депутат Олег Барна влаштував бійку в прямому ефірі з депутатом від "Слуги народу" Дмитром Соломчуком. Бійка між чоловіками виникла під час обговорення ринку землі.

Інцидент трапився під час ток-шоу "Політика без правил" в ефірі телеканалу "ПравдаТУТ".

Спершу політики обговорювали ринок землі, однак згодом почали обмінювались особистими образами, внаслідок чого і трапилась бійка між ними на кріслі Соломчука. При цьому Барна грубо звернувся до опонента, сказавши: "Не поводься як бидло зелене".

Політиків довелося розбороняти ведучим, однак вже після інциденту депутат від "Слуги Народу" відмовився продовжувати участь в ефірі та викликав на телеканал співробітників поліції. 

Якщо судити з відео помітно, що Барна під час інциденту не постраждав. Проте, у "слуги" Соломчука виник під оком чималий синець.

Нагадаємо, що Олег Барна не вперше потрапляє у скандальні та провокаційні ситуації. Найвідоміший скандал за його участі трапився у грудні 2015 року, коли він намагався винести з трибуни Верховної Ради тодішнього прем'єр-міністра Арсенія Яценюка


 

Читайте також
Телефонують з погрозами: Разумков заявив, що влада тисне на членів МФО "Розумна політика" Телефонують з погрозами: Разумков заявив, що влада тисне на членів МФО "Розумна політика"
8 листопада Разумков заявив про створення міжфракційного об'єднання "Розумна політика".
Штовханина Тищенка і Лероса у Раді: Регламентний комітет не покарав нардепів за бійку (відео) Штовханина Тищенка і Лероса у Раді: Регламентний комітет не покарав нардепів за бійку (відео)
Інцидент між Тищенком та Леросом трапився, коли виключений зі "Слуги народу" нардеп розповідав про необхідність ТСК відзвітувати про "зірвану спецоперацію щодо вагнерівців".
Міністра МОЗ Максима Степанова відправили у відставку: "за" проголосувало 292 депутата Міністра МОЗ Максима Степанова відправили у відставку: "за" проголосувало 292 депутата
Депутати підтримали подання прем'єр-міністра Дениса Шмигаля щодо звільнення Степанова з посади очільника Міністерства охорони здоров'я - основними причинами відставки є провал кампанії з вакцинації від Covid-19 і пильна увага до міністра з боку НАБУ.
Loading...
Load next