"Ніхто вам слова не давав, закрийте рот", - Бутусов побився із Шуфричем у прямому ефірі (відео)

"Ніхто вам слова не давав, закрийте рот", - Бутусов побився із Шуфричем у прямому ефірі (відео)
Суперечка Юрія Бутусова та Нестора Шуфрича закінчилась жорстокою бійкою.

В ефірі програми "Свобода слова із Савіком Шустером" побилися головний редактор "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов та народний депутат Нестор Шуфрич.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на відео програми.

Суперечка між Бутусовим та Шуфричем тривала протягом усього ефіру. Бутусов попросив не давати слова Шуфричу та Мураєву, бо вони розповсюджують російські наративи.

У нас тут є два російські клоуни у студії, які тут зображатимуть балаган і просуватимуть російські наративи, — сказав Бутусов.

В якийсь момент Шуфрич пішов зі студії після слів Бутусова, але потім повернувся.

Врешті, наприкінці програми, коли Шуфрич почав говорити, що в Україні живуть люди, які розмовляють як українською, так і угорською та російською мовами, Бутусов підійшов до нього та дав нардепу ляпаса. Той відповів. Учасники бійки впали на підлогу. Журналіста та депутата розтягнули інші учасники програми. 

 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Українці більше довіряють Зеленському
Водночас за результатами рейтингу, у березні зросла підтримка одного з його найближчих суперників. Опитування проводилося методом телефонних інтерв’ю.
Трьох керівників організації Медведчука підозрюють у держзраді
Організація «Український вибір», лідером якої є Медведчук сприяла російській окупації Криму, внаслідок чого трьом прибічникам кума Путіна оголосили про підозру у державній зраді.
Loading...
Load next