Телефонують з погрозами: Разумков заявив, що влада тисне на членів МФО "Розумна політика"

Телефонують з погрозами: Разумков заявив, що влада тисне на членів МФО "Розумна політика"
8 листопада Разумков заявив про створення міжфракційного об'єднання "Розумна політика".

Влада тисне на соратників ексспікера ВР Дмитра Разумкова, зокрема на нардепів Артема Дмитрука і Людмилу Буймістер. Про це Разумков заявив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Двох колег зараз намагаються вигнати з комітетів - Дмитрука і Буймістер... До інших колег йдуть телефонні дзвінки і їм кажуть - якщо ти не вийдеш з МФО (міжфракційного об'єднання. - Ред.), ми звільнимо твого родича з тієї чи іншої посади. Це низько, але час розставить все на свої місця, і за кожну дію треба буде відповідати - як за добре, так і за погане. Всі знають, що в мене гарна пам'ять, - підкреслив він. 

Також колишній спікер парламенту зазначив, що має намір створити свою політичну партію.

Партію тільки зараз починаємо будувати. [...] Люди хочуть бачити не старих політиків і не нові обличчя, тому що вони вже надивилися, а людей, які залишатимуться людьми, які будуть компетентні, які будуть чесні, які фактично не забруднилися в різних корупційних скандалах та схемах", – сказав він.

За словами Разумкова, опитування громадської думки показують, що "ключова проблема влади – це некомпетентність і корупція".

Запит у суспільства на людей професійних, із досвідом, компетентних у своїх сферах, які будуть розбиратися у своїх процесах, і будуть фактично готовими займати ті чи інші посади для того, щоб працювати надалі. Не для того, щоб отримати владу, не для того, щоб отримати крісло, а для того, щоб продуктивно працювати, – пояснив Разумков.

Нагадаємо, раніше Дмитро Разумков підтвердив створення партії на основі міжфракційного об'єднання "Розумна політика". 

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Не буде "гнатися за кількістю": Разумков підтвердив створення своєї партії (фото) Не буде "гнатися за кількістю": Разумков підтвердив створення своєї партії (фото)
У Верховній Раді створили міжфракційне депутатське об'єднання «Розумна політика», яку очолив колишній голова парламенту Дмитро Разумков.
Гетманцев поставив ультиматум Разумкову Гетманцев поставив ультиматум Разумкову
Данило Гетманцев вимагає від Разумкова чіткої відповіді щодо свого політичного місця в "Слузі народу". З його слів, Разумков хоче сконцентрувати на собі політичне майбутнє.
Loading...
Load next