У Кремлі відреагували на можливість обміну Медведчука на українських політв'язнів

У Кремлі відреагували на можливість обміну Медведчука на українських політв'язнів
Російський державний діяч та дипломат Дмитро Пєсков прокоментував можливість обміну кума Путіна, Віктора Медведчука на українських політв'язнів. Російський посадовець назвав цю пропозицію "внутрішньоукраїнською політичною кухнею".

У Кремлі заявили, що не розглядають серйозно ідею обміняти кума Путіна та нардепа від партії "ОПЗЖ" Віктора Медведчука на українських політичних в'язнів, яких утримують у російських тюрмах.

Про це повідомляє українське видання "УНІАН" із посиланням на інформацію власного кореспондента та російське видання "РБК".

"Ми помітили. Скоріше, ви знаєте, це внутрішньоукраїнська політична кухня. Власне, я не знаю, чому пропонується українських політиків виставляти на обмін. Питання, чи хоче цього сам український політик - на когось змінюватися? На кого вони пропонують міняти? І так далі. Загалом, це досить така була несформульована якась ідея. Тому ми, напевно, навряд чи схильні якось серйозно це розглядати", - наголосив Пєсков.

Нагадаємо, що нещодавно секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що не виключає у разі засудження можливості обміну кума Путіна та проросійського депутата від "ОПЗЖ" Віктора Медведчука на українських політичних в'язнів, яких зараз утримує Кремль. Однак, він також додав, що таке рішення може прийняти лише президент України.

"Це рішення приймає президент України. Я думаю, що якщо буде така можливість, то ми залюбки це зробимо", - заявив Данілов.

Читайте також
Медведчука можуть обміняти на політвʼязнів Кремля Медведчука можуть обміняти на політвʼязнів Кремля
Секретар РНБО Олексій Данілов не виключає у разі засудження можливості обміну кума Путіна та проросійського депутата від "ОПЗЖ" Віктора Медведчука на українських політичних в'язнів, які зараз є ув'язненими у російських тюрмах.
"Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського "Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського
Володимир Зеленський заявив, що все йде до того, що зустріч із російським президентом може все ж таки відбутися. Своєю чергою у Кремлі заявили, що підтримують ініціативу Зеленського про проведення зустрічі з Володимиром Путіним.
Путін прокоментував домашній арешт свого кума Медведчука Путін прокоментував домашній арешт свого кума Медведчука
Президент Росії, Володимир Путін відреагував на запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт свого кума та депутата Верховної Ради України Віктора Медведчука.
Loading...
Load next