Путін прокоментував домашній арешт свого кума Медведчука

Путін прокоментував домашній арешт свого кума Медведчука
Президент Росії, Володимир Путін відреагував на запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт свого кума та депутата Верховної Ради України Віктора Медведчука.

Свою думку щодо справи проти Медведчука російський лідер висловив на оперативній нараді з членами Радбезу РФ у п’ятницю, 14 травня. Про це повідомляє російське видання "РИА Новости".

"Схоже, тепер усіх в Україні, хто працює з Російською Федерацією, притягуватимуть до відповідальності", - зазначив Володимир Путін.

Він  також зазначив, що Україна обрала кардинально протилежний напрямок розвитку, ніж Росія й "перетворюється в якусь Антиросію".

"Судячи з усього, і це дуже сумно, Україну повільно, але вірно перетворюють у якийсь антипод Росії, у якусь Антиросію, у якийсь майданчик, з території якого ми постійно, судячи з усього, будемо отримувати новини, які вимагатимуть особливої з нашого боку уваги з точки зору забезпечення безпеки РФ", - заявив Путін.

Зокрема зазначимо, що раніше заступник керівника Адміністрації президента РФ, Дмитро Пєсков повідомив, що у Росії спостерігають за тим, що відбувається в Україні та Медведчуком, однак втручатися нібито не мають наміру. При цьому на запитання ким є Медведчук для Путіна той відповів:

"Він для Путіна є одним з українських політиків, який, на відміну від багатьох інших, дотримується погляду про необхідність нормалізації взаємовигідних відносин між Росією і Україною", - заявив Пєсков.

Нагадаємо, що учора, 13 травня, Печерський районний суд Києва ухвалив рішення відправити під цілодобовий домашній арешт кума Путіна та депутата від фракції "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука до 9 липня.

Читайте також
Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова не підтвердила інформацію проросійського депутата та кума Путіна Віктора Медведчука про те, що підозрюваний у державній зраді Тарас Козак перебуває на лікуванні в Білорусі.
Оприлюднені журналістами "плівки" Медведчука вивчають експерти, - СБУ (відео) Оприлюднені журналістами "плівки" Медведчука вивчають експерти, - СБУ (відео)
Справжність та достовірність матеріалів одного із українських проєктів журналістських розслідувань про діяння проросійського нардепа та кума Путіна, Віктора Медведчука в період 2014-2018 років наразі перевіряють експерти.
Не посадили за держзраду: суд відправив Медведчука під цілодобовий домашній арешт Не посадили за держзраду: суд відправив Медведчука під цілодобовий домашній арешт
Печерський районний суд Києва ухвалив рішення відправити під цілодобовий домашній арешт кума Путіна та депутата від фракції "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука до 9 липня.
Loading...
Load next