Медведчука можуть обміняти на політвʼязнів Кремля

Медведчука можуть обміняти на політвʼязнів Кремля
Секретар РНБО Олексій Данілов не виключає у разі засудження можливості обміну кума Путіна та проросійського депутата від "ОПЗЖ" Віктора Медведчука на українських політичних в'язнів, які зараз є ув'язненими у російських тюрмах.

Так на запитання про те, чи можливий обмін Медведчука на українців, яких тримають в російських в’язницях секретар наголосив, що таке рішення може прийняти лише президент. Про такі припущення він заявив у вчорашньому ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера".

"Це рішення приймає президент України. Я думаю, що якщо буде така можливість, то ми залюбки це зробимо", - заявив Данілов.

Зазначимо, що напередодні цієї заяви Данілов зазначив, що не може висловити своє ставлення до цілодобового домашнього арешту Медведчука, бо це – не його компетенція, однак при цьому зазначив, що в Україні триває робота з деолігархізації.

Нагадаємо, що Офіс генерального прокурора буде оскаржувати запобіжний захід підозрюваному у держзраді лідеру фракції "ОПЗЖ" Віктору Медведчуку, який наразі перебуває під цілодобовим домашнім арештом й носить електронний браслет.

Читайте також
У Кремлі відреагували на можливість обміну Медведчука на українських політв'язнів У Кремлі відреагували на можливість обміну Медведчука на українських політв'язнів
Російський державний діяч та дипломат Дмитро Пєсков прокоментував можливість обміну кума Путіна, Віктора Медведчука на українських політв'язнів. Російський посадовець назвав цю пропозицію "внутрішньоукраїнською політичною кухнею".
Росія подає фейкових осіб на обмін полоненими, - Арестович Росія подає фейкових осіб на обмін полоненими, - Арестович
Російська сторона в ТКГ подала список з 90 осіб на обмін полоненими. Проте, виявилось, що лише 16 людей з цього списку справді існують, а решта виявилися фейковими.
Російські окупанти передали Україні списки полонених на обмін Російські окупанти передали Україні списки полонених на обмін
Українська сторона передала окупантам свої списки на обмін полоненими ще взимку, однак ті своєю чергою спромоглись на відповідь лише зараз.
Loading...
Load next