"Треба залишатися людиною": Разумков прокоментував слова Третьякової про смерть нардепа Полякова (відео)

"Треба залишатися людиною": Разумков прокоментував слова Третьякової про смерть нардепа Полякова (відео)
Напередодні Галина Третьякова прокоментувала смерть колеги з депутатської групи "За майбутнє" Антона Полякова у чаті партії "Слуга народу". Депутатка написала, що тепер стало "на одного ворога менше".

Після трагічної смерті депутата Антона Полякова, депутатка від "Слуги народу" Галина Третьякова, коментуючи його загибель у чаті партії, заявила, що тепер стало "на одного ворога менше". Зокрема, колишній спікер парламенту Дмитро Разумков, якого депутати відправили у відставку 7 жовтня, наголосив, що після таких слів у нардепки потрібно відібрати депутатський мандат. Про це повідомили у Telegram-каналі PavlovskyNews.

Про своє ставлення до неоднозначних висловлювань Третьякової, Дмитро Разумков розповів у Чернігові, куди приїхав попрощатись зі своїм колегою Антоном Поляковим.

У мене немає слів... Треба залишатися людиною, не залежно від того, чи це твій політичний опонент, чи супротивник. Бо це – людина, якої не стало, - наголосив політик.

Окрім цього, Разумков переконаний, що відсторонення "слуги народу" Галини Третьякової від 5 пленарних засідань ВР - це недостатнє обмеження та покарання за її слова. Тим часом народний депутат від "За майбутнє" до складу якої входив померлий, ініціюватиме відкликання нардепки з посади глави депутатської комісії.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що керівники парламентських фракцій подали спільну заяву до регламентного комітету з вимогою відсторонити Третякову від 5 сесійних засідань і відправити її у відставку з посади голови комітету соцполітики.

Також, нардеп Олексій Гончаренко також опублікував ще одне повідомлення Третьякової щодо смерті Полякова: "І не кличте до моєї гуманітарної сутності. Я з ним у зв’язку не перебувала. А плакати буду тільки за слугами народу", - написала нардепка.

Читайте також
Звільнення "слуги народу" Третьякової з комітету: фракції у Верховній Раді підписали звернення до керівництва (відео) Звільнення "слуги народу" Третьякової з комітету: фракції у Верховній Раді підписали звернення до керівництва (відео)
Керівники парламентських фракцій подали спільну заяву до регламентного комітету з вимогою відсторонити Третякову від 5 сесійних засідань і відправити її у відставку з посади голови комітету соцполітики.
"Одним ворогом менше": у "Слузі народу" заявили про необхідність виключення скандальної Третьякової (відео) "Одним ворогом менше": у "Слузі народу" заявили про необхідність виключення скандальної Третьякової (відео)
Раніше коментуючи смерть Полякова, Третьякова в чаті "слуг народу" написала: "Як на мене, це мінус один ворог. Засім того все добре. Розслідування має бути".
Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео) Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео)
Не вперше "слуги народу" думають над виключенням скандального Миколи Тищенка з фракції через його витівки у парламенті та поза його межами. Так, наприкінці квітня цього року його ледь не виключили з партії через масштабну вечірку, яку він влаштував на честь дня народження своєї дружини, яка відбулась з порушеннями норм карантину.
Loading...
Load next