Притула заявив про свій вихід з партії "Голос"

Притула заявив про свій вихід з партії "Голос"
Шоу-мен та екскандидат на виборах мера у Києва, Сергій Притула оголосив про вихід із складу партії "Голос". Однак заявив, що продовжить свою політичну діяльність.

Колишній кандидат від "Голосу" на виборах у мери Києва та один з літерів партії Сергій Притула заявив про вихід із партії. Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Станом на 7 червня 2021 року я оголошую про свій вихід з партії "Голос". Наголошую на тому, що я не йду з політики. Я йду з партії, яка, не в останню чергу завдяки діям нового керівництва, віддалилась від наших початкових засад настільки далеко, що можна констатувати точку неповернення, - заявив Сергій Притула.

Політик заявив, що вважає критичною для "Голосу" подією вихід з неї Святослава Вакарчука. Він також заявив, що намагався вести діалог із новим керівництвом, але нічого не вийшло, тому він вирішив дистанціонуватися. 

Я до останнього вірив у можливість цивілізованого діалогу та реанімації партії, за яку на парламентських виборах віддали свої голоси понад 850 000 українців. Але діалогу не вийшло і тепер мною керує лише одне бажання: відвести негатив від тих команд "Голосу" у регіонах, які 2 роки щиро та віддано працювали для людей, а зараз стали заручниками ситуації, коли партійні "верхи" не чують "низів", і ця глухота призводить до критики усіх без винятку членів команд "Голосу" по всій Україні, - додав Притула.

Він також наголосив, що партійні ряди почали очищати від тих, хто піддав критиці недобропорядних персонажів із "Голосу".

Нагадаємо, що Сергій Притула приєднався до політичнлої партії "Голос" 2 роки тому, 8 червня 2019, перед минулими виборами до Верховної Ради. 

Читайте також
Розкол "Голосу": 10 нардепів оголосили про створення окремого об’єднання у Верховній Раді (відео) Розкол "Голосу": 10 нардепів оголосили про створення окремого об’єднання у Верховній Раді (відео)
Депутати від "Голосу" висловили недовіру керівнику фракції Ярославу Железняку та голові партії Кірі Рудик. Зокрема, 10 депутатів заявили про створення об'єднання "Справедливість".
"Не відкидаю цього": Притула думає створити нову партію в Україні "Не відкидаю цього": Притула думає створити нову партію в Україні
Сергій Притула, який нещодавно оголосив про свій вихід із складу партії "Голос" натякнув, що не відкидає ідеї створення власної партії.
"Народилася в Україні і є українкою": Рудик тричі не відповіла на питання про наявність у неї громадянства США "Народилася в Україні і є українкою": Рудик тричі не відповіла на питання про наявність у неї громадянства США
Лідерка партії "Голос" Кіра Рудик вирішила проігнорувати питання ведучої та не відповідати на нього чіткою відповіддю. Тричі нардепка ухилялась від відповіді про своє ймовірне американське громадянство.
Loading...
Load next