Американський паспорт Кіри Рудик: у "Голосі" переконують, що їхня лідерка є громадянкою України (відео)

Американський паспорт Кіри Рудик: у "Голосі" переконують, що їхня лідерка є громадянкою України (відео)
Представники партії "Голос" переконують, що у їхньої лідерки немає жодного іншого громадянства, окрім українського. Однак, сама ж Рудик не дала на це питання чіткої відповіді та вирішила уникати її.

Народна депутатка та лідерка партії "Голос" Кіра Рудик в прямому ефірі одного із українських телеканалів вирішила проігнорувати питання ведучої та не відповідати на нього чіткою відповіддю. Зокрема, Рудик тричі уникала відповіді на запитання, чи є у неї все ж таки американське громадянство.

Так, ведуча Наталя Влащенко зазначила, що деякі ЗМІ пишуть, що у Кіри Рудик є громадянство США та вирішила запитати це у самої депутатки та з'ясувати чи відповідають такі заяви дійсності. Однак, у відповідь вона отримала лише одну й ту ж фразу, яку Рудик повторила тричі: "Я народилась в Україні і є українкою".

В ефірі каналу "Україна 24" лідерка партії "Голос" Кіра Рудик сказала, що завжди була і є українкою. Вона є громадянкою України. Ніякого іншого громадянства, включаючи громадянство США, Кіра Рудик не має і ніколи не мала, - повідомляє видання "Українська правда" із посиланням на коментар пресслужби партії "Голос".

Нагадаємо, що нещодавно 10 депутатів партії "Голос" привселюдно висловили недовіру її керівництву, зокрема, і самій Рудик. Оскільки, зазначили, що у програмі партії чітко зазначено, що мандат буде забиратись у тих, хто прогулював більшість засідань. Однак, голова партії Кіра Рудик, за словами нардепів, прогуляла більше 60% голосувань, тому вони ініціюють її виключення із партії.

Читайте також
"Народилася в Україні і є українкою": Рудик тричі не відповіла на питання про наявність у неї громадянства США "Народилася в Україні і є українкою": Рудик тричі не відповіла на питання про наявність у неї громадянства США
Лідерка партії "Голос" Кіра Рудик вирішила проігнорувати питання ведучої та не відповідати на нього чіткою відповіддю. Тричі нардепка ухилялась від відповіді про своє ймовірне американське громадянство.
Посольство США відреагувало на схвалення змін до українського Земельного кодексу Посольство США відреагувало на схвалення змін до українського Земельного кодексу
У Посольстві Сполучених Штатів, що у Києві відреагували на ухвалені учора зміни Верховною Радою до Земельного кодексу України та низки законодавчих актів для удосконалення системи управління земельними відносинами.
"Не відкидаю цього": Притула думає створити нову партію в Україні "Не відкидаю цього": Притула думає створити нову партію в Україні
Сергій Притула, який нещодавно оголосив про свій вихід із складу партії "Голос" натякнув, що не відкидає ідеї створення власної партії.
Loading...
Load next