"Не відкидаю цього": Притула думає створити нову партію в Україні

"Не відкидаю цього": Притула думає створити нову партію в Україні
Сергій Притула, який нещодавно оголосив про свій вихід із складу партії "Голос" натякнув, що не відкидає ідеї створення власної партії.

Шоу-мен та колишній кандидат у мери Києва, Сергій Притула наголосив, що наступна парламентська кампанія його максимально цікавить. Він не відкидає ідеї створення власної політичної партії, однак деталей нового проєкт поки не розкрив.

Про це Сергій Притула заявив у ефірі 24 каналу.

Я в принципі не відкидаю (створення партії). Це вже буде трохи інша історія ніж та, що була з "Голосом". Тут я збираюсь очолювати процес, - наголосив Притула.

Чоловік також уточнив, що в реалізації майбутніх планів йому допомагають колеги та команди з регіонів, зокрема з партії "Голос": "У якому форматі і якому творенні все буде – дайте, будь ласка, трохи часу. Ми дійдемо до спільного знаменника і про все повідомимо".

Нагадаємо, що 7 червня, Сергій Притула оголосив про вихід із складу партії "Голос", однак заявив, що продовжить свою політичну діяльність. Шоу-мен розкритикував керівництво партії та зазначив, що намагався вести діалог із новим керівництвом, але нічого не вийшло, тому він вирішив дистанціюватися.

Читайте також
Розкол "Голосу": 10 нардепів оголосили про створення окремого об’єднання у Верховній Раді (відео) Розкол "Голосу": 10 нардепів оголосили про створення окремого об’єднання у Верховній Раді (відео)
Депутати від "Голосу" висловили недовіру керівнику фракції Ярославу Железняку та голові партії Кірі Рудик. Зокрема, 10 депутатів заявили про створення об'єднання "Справедливість".
Притула заявив про свій вихід з партії "Голос" Притула заявив про свій вихід з партії "Голос"
Шоу-мен та екскандидат на виборах мера у Києва, Сергій Притула оголосив про вихід із складу партії "Голос". Однак заявив, що продовжить свою політичну діяльність.
"Народилася в Україні і є українкою": Рудик тричі не відповіла на питання про наявність у неї громадянства США "Народилася в Україні і є українкою": Рудик тричі не відповіла на питання про наявність у неї громадянства США
Лідерка партії "Голос" Кіра Рудик вирішила проігнорувати питання ведучої та не відповідати на нього чіткою відповіддю. Тричі нардепка ухилялась від відповіді про своє ймовірне американське громадянство.
Loading...
Load next