Порошенко подав до суду на Гордона через звинувачення у "змові з Путіним" (відео)

Порошенко подав до суду на Гордона через звинувачення у "змові з Путіним" (відео)
Експрезидент України та лідер партії "Європейська Солідарність" подав позов на українського журналіста Дмитра Гордона, який звинуватив Порошенка у "здачі Маріуполя в 2014 році".

Порошенко в четвер, 17 червня, подав позов до Шевченківського районного суду Києва до журналіста Дмитра Гордона через наклеп. За словами Гордона у 2014 році Петро Порошенко домовився з Путіним вивести українські війська з Маріуполя і здавати місто. Тепер від нього хочуть, щоб він визнав недостовірною інформацію, яку поширив. 

Про це повідомив адвокат Петра Порошенка Ілля Новіков.

Коли йому нагадали, що по суті Порошенко став президентом лише 7 червня, а Маріуполь звільнили через тиждень після інавгурації, він не забрав слів назад, а сказав, що готовий з'явитися в суд, - заявив адвокат.

Внаслідок цього адвокати Петра Порошенка подали позов на Дмитра Гордона в Шевченківський суд Києва, після його висловлювань. За словами Новікова "звичайні в таких випадках вимоги особисто спростувати наклеп і виплатити грошову компенсацію в цей раз не заявлялися". Оскільки на їхню думку вибачення Гордона нічого не змінять й Порошенко їх не потребує.

Своєю чергою, Дмитро Гордона також дізнався про поданий на нього позов та на своїй сторінці у Facebook прокоментував його словами: "Я дуже цього чекав. Я щасливий".

Нагадаємо, що на початку травня стало відомо, що адвокати експрезидента та лідера партії "ЄС" Порошенка судитимуться з українським журналістом Дмитром Гордоном через його висловлювання про "змову з Путіним".

Тоді відповідь Гордона не змусила себе чекати: "У будь-якому випадку суд з Петром Олексійовичем Порошенком стане захоплюючим видовищем, за яким в онлайн-режимі спостерігатимуть мільйони людей в усьому світі. Приголомшлива історія! Подарунок, кращий за який придумати важко. Петре Олексійовичу, із задоволенням з вами посуджуся. Судитися так судитися. Тисну руку, Петре Олексійовичу, обіймаю!".

 

Читайте також
Порошенко має намір судитись з Гордоном за наклеп про "змову з Путіним" (відео) Порошенко має намір судитись з Гордоном за наклеп про "змову з Путіним" (відео)
Адвокати експрезидента та лідера партії "ЄС" Порошенка судитимуться з українським журналістом Дмитром Гордоном через його висловлювання про "змову з Путіним" та нібито навмисної "здачі" Маріуполя проросійським бойовикам у 2014 році.
Порошенко подав на Зеленського до суду: адвокати експрезидента вимагають оприлюднити всі оригінали “плівок Бігуса” Порошенко подав на Зеленського до суду: адвокати експрезидента вимагають оприлюднити всі оригінали “плівок Бігуса”
Адвокати Порошенка подали позов до суду на Зеленського та вимагають оприлюднити всі так звані “записи Бігуса” у первісному вигляді.
"Тисну руку, обіймаю!": Дмитро Гордон відповів на заяву Порошенка щодо позову на нього в суд (відео) "Тисну руку, обіймаю!": Дмитро Гордон відповів на заяву Порошенка щодо позову на нього в суд (відео)
Учора, адвокати п'ятого президента України Петра Порошенка заявили, що мають намір судитись з Дмитром Гордоном через його висловлювання про "змову Порошенка з Путіним". Відповідь Гордона на цю заяву не змусила себе довго чекати.
Loading...
Load next