Нардепа Вірастюка погрожували вбити: в поліції розкрили подробиці

Нардепа Вірастюка погрожували вбити: в поліції розкрили подробиці
Анонімом, який погрожував вбивством Василю Вірастюку виявився мешканець Миколаївської області 2002 року народження. Наразі столичні поліцейські з’ясовують мотиви та обставини його вчинку.

Народний депутат від президентської партії "Слуга народу" Василь Вірасюк став об’єктом анонімних телефонних погроз. Так, сьогодні, 11 жовтня, парламентарю подзвонили з невідомого номеру та погрожували вбивством. Наразі в поліції вже встановили, що це був 19-річний молодик, повідомляє пресслужба поліції Києва у Facebook.

Сьогодні до поліції Києва надійшла інформація про те, що народному депутату України надійшов телефонний дзвінок із погрозами. Правоохоронці зареєстрували подію та негайно розпочали пошуки зловмисника, - йдеться у повідомленні поліції.

Невдовзі київські правоохоронці становили, що порушник знаходиться у місті Миколаїв, де його одразу ж затримали та передали до столичного відділу для надання пояснень такого вчинку. Відомо, що зловмисником виявився уродженець Миколаївської області 2002 року народження.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України – погроза вбивством. Вирішується питання щодо повідомлення порушнику про підозру, - наголосили правоохронці.

Окрім цього у поліції розповіли, – якщо провину хлопця доведуть, то зловмиснику загрожує обмеження волі до 2 років.

Нагадаємо, що 28 березня в окрузі 87 в Івано-Франківській області відбулися довибори у Верховну Раду, на яких балотувались Василь Вірастюк від "Слуги народу" та його головний опонент від партії "За майбутнє", Олександр Шевченко. Однак, лише 15 червня, через різноманітні скандали Центральна виборча комісія визнала Вірастюка обраним народним депутатом. Згодом Василя Вірастюка запросили до трибуни, щоб той склав присягу народного депутата, однак у інших парламентарів це викликало хвилю обурення.

Зокрема, під час виголошування присяги Вірастюка в сесійній залі Верховної Ради деякі опозиційні депутати кричали йому “ганьба”. Однак, у цей час нардепи від партії “Слуги народу”, від якої балотувався Вірастюк, підтримали його оплесками, піднявшись зі своїх місць.

Читайте також
Поліція розглядає дві версії смерті депутата Полякова, - ЗМІ Поліція розглядає дві версії смерті депутата Полякова, - ЗМІ
Наразі столичні правоохоронці вивчають записи камер спостереження, аби встановити, де був Антон Поляков до смерті і з ким він спілкувався напередодні.
Перемога Вірастюка на виборах: ЦВК оскаржила рішення Верховного Суду Перемога Вірастюка на виборах: ЦВК оскаржила рішення Верховного Суду
Центральна виборча комісія оскаржила рішення Верховного Суду щодо встановлення результатів виборів в одномандатному виборчому окрузі № 87 Івано-Франківської області. Оскільки Верховний Суд скасував протокол ЦВК про визнання Василя Вірастюка обраним депутатом.
ЦВК визнала Вірастюка обраним народним депутатом ЦВК визнала Вірастюка обраним народним депутатом
Центральна виборча комісія визнала Василя Вірастюка народним депутатом на довиборах на Івано-Франківщині. Відповідний протокол затвердили сьогодні, 19 травня.
Loading...
Load next