Кива VS Вірастюк: нардеп від "ОПЗЖ" прокоментував ймовірний двобій із "слугою народу" (відео)

Кива VS Вірастюк: нардеп від "ОПЗЖ" прокоментував ймовірний двобій із "слугою народу" (відео)
Ілля Кива прокоментував можливий двобій з членом фракції "Слуга народу" й силачем світу Василем Вірастюком.

Народний депутат від партії "ОПЗЖ" Ілля Кива відповідаючи на запитання журналіста про ймовірний "двобій" із Василем Вірастюком зазначив, що для життя на вулиці "бути майстром спорту з дзюдо не обов’язково". Про це Кива розповів у коментарі виданню "Сьогодні".

Ви росли на вулиці? Та я кажу: щоб жити на вулиці не треба бути найсильнішим, або не треба бути майстром спорту з дзюдо, а просто потрібно мати всередині стрижень. І для того, щоб іноді садити на дупу, не обов'язково бити в щелепу, а досить просто подивитися, - заявив депутат.

Раніше Василь Вірастюк розповів у програмі 24 каналу, чому не втрутився у бійку між Кивою та Тищенком, яка трапилась під час чергового засідання Верховної Ради: "Як на мене, я в дитинстві займався боротьбою, наскільки я знаю, пан Тищенко займався чи то самбо, чи то дзюдо, тому він гарно "пройшов в пояс" пану Киві і зумів виштовхати його". Новообраний депутат також зазначив, що готовий бути силовим бар’єром для своєї партії під час конфліктів з опонентами у залі парламенту.

Він також наголосив, що готовий піти у "бійцівський клуб Ради" і при необхідності використовувати силу, щоб блокувати трибуну.

Нагадаємо, що нещодавно у стінах Верховної Ради вперше за період 9-го скликання між депутатами "ОПЗЖ" та "Слугами народу" трапилась бійка після висловлювання нардепа Микити Потураєва про "розстріл фракції". Згодом до трибуни приєднались не менш скандальний "слуга народу" Микола Тищенко та народний депутат від "ОПЗЖ": вони зчепилися із Кивою і почали один одного бити. 

 

Читайте також
"Скотина, кого ти зібрався розстріляти?": у Верховній Раді трапилась епічна бійка між "слугами народу" та "ОПЗЖ" (відео) "Скотина, кого ти зібрався розстріляти?": у Верховній Раді трапилась епічна бійка між "слугами народу" та "ОПЗЖ" (відео)
У стінах Верховної Ради вперше за період 9-го скликання між депутатами "ОПЗЖ" та "Слугами народу" трапилась бійка після висловлювання Микити Потураєва про "розстріл фракції".
Скандальні вибори: у "Слузі народу" відреагували на рішення суду щодо Вірастюка Скандальні вибори: у "Слузі народу" відреагували на рішення суду щодо Вірастюка
Нардепи від партії "Слуга народу" вимагають перевірити всі заяви, які стосуються порушення законодавства на довиборах до Верховної Ради в Івано-Франківській області та, за необхідності, провести повторний перерахунок голосів.
"Слуги народу" відреагували на рішення ЦВК щодо відмови Вірастюку у депутатстві "Слуги народу" відреагували на рішення ЦВК щодо відмови Вірастюку у депутатстві
Партія "Слуга народу" в якої на 87-му окрузі на Івано-Франківщині балотувався у народні депутати Василь Вірастюк відреагувала на заяву ЦВК щодо відмови йому у реєстрації в народні депутати Верховної Ради.
Loading...
Load next