Вірастюк розповів про перший день у Раді та про складання присяги під вигуки "Ганьба!"

Вірастюк розповів про перший день у Раді та про складання присяги під вигуки "Ганьба!"
Народний депутат від партії "Слуга народу" Василь Вірастюк зізнався, що очікував голосніших вигуків від опозиційних парламентарів, які кричали "ганьба" під час складання присяги.

Василь Вірастюк прокоментував свій дебютний день у парламенті та складення присяги під вигуки "Ганьба!". Народний депутат зазначив, що перший робочий день у Верховній Раді виявився для нього доволі незвичним, Оскільки для нього все це є новим, повідомляє видання "УНІАН".

Це ні для кого не секрет, що я в новій сфері для себе. Тому потрібно зрозуміти, що і як працює. Навіть ті ж кнопки, куди вставляти картку, це все мені мої колеги пояснили, - наголосив Вірастюк.

Також новообраний депутат жартома зазначив, що сподівався на голосніші вигуки від опозиційних парламентарів під час складання своєї присяги. Адже, за словами Василя Вірастюка він звик до гучних вигуків у спорті, які його "куражать".

Щодо вигуків наших колег по сесійній залі, вони були, так. Але я сподівався, що буде набагато голосніше... Я, принаймні, так налаштовувався. Якось вони дуже швидко заспокоїлися, - наголосив нардеп.

Зокрема, депутат зізнався, що хотів би стати членом парламентського Комітету з питань соцполітики та захисту прав ветеранів. Оскільки, за словами депутата, йому знайома ця тематика: "Велика кількість ветеранів страждає на посттравматичний стресовий розлад. І найкращий спосіб подолати його є фізична культура і спорт. З 2019-го я залучений до цього і на сьогодні є одним із тренерів збірної команди, що візьме участь у міжнародних змаганнях у США у вересні", - зазначив Вірастюк.

Нагадаємо, що сьогодні, 15 червня, після перемоги на виборах у 87 окрузі на Івано-Франківщині та реєстрації ЦВК, Василь Вірастюк склав присягу у Верховній Раді. Однак, і цього разу не обійшлось без скандалу. Під час присяги Вірастюка в сесійній залі Верховної Ради деякі опозиційні депутати кричали йому “ганьба!”.

Відео складання присяги Василя Вірастюка можна переглянути за посиланням ТУТ.

Читайте також
Суд скасував протокол ЦВК про визнання Вірастюка обраним депутатом Суд скасував протокол ЦВК про визнання Вірастюка обраним депутатом
Верховний Суд скасував протокол ЦВК від 19 травня 2021 року про встановлення результатів виборів в окрузі 87 та визнання Василя Вірастюка обраним депутатом.
Скандальні вибори: у "Слузі народу" відреагували на рішення суду щодо Вірастюка Скандальні вибори: у "Слузі народу" відреагували на рішення суду щодо Вірастюка
Нардепи від партії "Слуга народу" вимагають перевірити всі заяви, які стосуються порушення законодавства на довиборах до Верховної Ради в Івано-Франківській області та, за необхідності, провести повторний перерахунок голосів.
"Слуги народу" відреагували на рішення ЦВК щодо відмови Вірастюку у депутатстві "Слуги народу" відреагували на рішення ЦВК щодо відмови Вірастюку у депутатстві
Партія "Слуга народу" в якої на 87-му окрузі на Івано-Франківщині балотувався у народні депутати Василь Вірастюк відреагувала на заяву ЦВК щодо відмови йому у реєстрації в народні депутати Верховної Ради.
Loading...
Load next