"Ексслуга народу" Шевченко у листі дякував Лукашенку та просив вакцинувати українців (фото)

"Ексслуга народу" Шевченко у листі дякував Лукашенку та просив вакцинувати українців (фото)
Позафракційний депутат зазначив, що його візит "дав надію мільйонам українців на збереження дружніх відносин з Білоруссю".

У квітні депутат від партії "Слуга народу" Євгеній Шевченко поїхав на зустріч з самопроголошеним президентом Олександром Лукашенко, яка відбулась у Палаці Незалежності в Мінську. Однак, він відзначився не лише самим візитом, а й написав Лукашенку листа в якому він просить вакцинувати українців.

Відповідний лист від 5 травня оприлюднили у Telegram-каналі "Пул Первого".

У рамках співпраці наших країн прошу Вас розглянути можливість вакцинації проти COVID-19 громадян України, які тимчасово перебувають у Республіці Білорусь, що буде сприяти підвищенню рівня колективного імунітету від пандемії, яка охопила світ.

Ваше позитивне рішення буде сприйняте українським суспільством як жест доброї волі від братського народу Білорусі та Вас особисто, а також буде сприяти розвитку дружніх відносин між нашими країнами, - йдеться у листі до Лукашенко.

 У листі він називає білоруського політика "глибокошановним" та у різні способи намагається продемонструвати самопроголошеному президенту Білорусі свою прихильність до нього.

Ваше позитивне рішення буде сприйняте суспільством в Україні як жест доброї волі від братського народу Республіки Білорусь і вас особисто, а також сприятиме розвитку дружніх відносин між нашими країнами, - написав Шевченко після прохання про вакцинацію українців.

Нагадаємо, що наприкінці травня депутати від “Слуги народу” у Верховній Раді підтримали рішення, щодо виключення з фракції Євгенія Шевченка, який у квітні зустрічався з самопроголошеним президентом Білорусі - Олександром Лукашенком.

Читайте також
Депутата Шевченка, який їздив з візитом до Лукашенка виключили з партії "Слуга народу" Депутата Шевченка, який їздив з візитом до Лукашенка виключили з партії "Слуга народу"
Депутати від “Слуги народу” у Верховній Раді підтримали рішення, щодо виключення з фракції Євгенія Шевченка, який у квітні зустрічався з самопроголошеним президентом Білорусі - Олександром Лукашенком.
Скандальний Кива похвалив режим Лукашенка й підтримав затримання Протасевича Скандальний Кива похвалив режим Лукашенка й підтримав затримання Протасевича
Скандальний депутат Верховної Ради від партії "ОПЗЖ" Ілля Ківа вже не вперше похвалив режим самопроголошеного президента Білорусі Лукашенка та спецоперацію із затримання опозиціонера та журналіста Telegram-каналу Nexta Романа Протасевича.
Перемога Вірастюка на виборах: ЦВК оскаржила рішення Верховного Суду Перемога Вірастюка на виборах: ЦВК оскаржила рішення Верховного Суду
Центральна виборча комісія оскаржила рішення Верховного Суду щодо встановлення результатів виборів в одномандатному виборчому окрузі № 87 Івано-Франківської області. Оскільки Верховний Суд скасував протокол ЦВК про визнання Василя Вірастюка обраним депутатом.
Loading...
Load next