В Україні 174 "контрабандним компаніям" із санкційних списків РНБО заблокували активи

В Україні 174 "контрабандним компаніям" із санкційних списків РНБО заблокували активи
Служба безпеки України заблокувала 174 "контрабандним компаніям" усі активи. Раніше вони фігурували у санкційних списках Ради національної безпеки та оборони.

СБУ зупинила дію дозволів на брокерську діяльність 20 підприємствам, п’яти з них – зупинено дозволи на експлуатацію митних складів, а три підприємства виключено з переліку місць доставки. Окрім цього, всім 174 юридичним особам із санкційних списків РНБО заблокували активи, повідомляє пресслужба СБУ. 

Саме СБУ подала пропозиції РНБО щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) у межах боротьби Служби із системною контрабандою, - наголосили у Службі безпеки.

Зауважимо, що на початку цього року правоохоронці СБУ вилучили предмети контрабанди і виявили порушення митних правил на понад 207 мільйонів гривень. Зокрема, ці вилучення відбувалися у межах 53 досудових розслідувань. Так серед предметів контрабанди, вдалось виявити зброю, заборонені речовини, деревину, культурні цінності - унікальні ювелірні вироби та прикраси I тисячоліття до н. е. та періоду Київської Русі.

Нагадаємо, що у квітні цього року РНБО оприлюднило перелік ТОП-10 українських контрабандистів, проти яких запровадили персональні санкції. Зокрема, у першому санкційному переліку опинилися двоє львів’ян — бізнесмен Володимир Дідух, якого ЗМІ називають "кримінальним авторитетом", та колишній митник і депутат Львівської облради Іван Бокало.

Читайте також
YouТube-канали Медведчука тепер недоступні для перегляду в Україні YouТube-канали Медведчука тепер недоступні для перегляду в Україні
Платформа YouТube від сьогодні заблокувала сторінки медведчуківських телеканалів ZIK, 112 Україна та NewsOne. Тепер глядачі заблокованих телеканалів не матимуть змоги переглядати їхні ефіри й у мережі інтернет.
СБУ не пустила в українське небо літак нардепа щодо якого РНБО застосувала санкції СБУ не пустила в українське небо літак нардепа щодо якого РНБО застосувала санкції
За інформацією ЗМІ, йдеться про літак підсанкційного нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака.
В Україні ввели санкції ще проти трьох контрабандистів В Україні ввели санкції ще проти трьох контрабандистів
Обмеження ввели проти одного громадянина Німеччини та двох громадян України.
Loading...
Load next