"Я не психанула": Мендель назвала причину звільнення з посади прессекретаря Зеленського

"Я не психанула": Мендель назвала причину звільнення з посади прессекретаря Зеленського
Наприкінці квітня стало відомо, що Юлія Мендель залишає посаду прессекретаря президента Володимира Зеленського, яку вона обіймала майже два роки.

Колишня прессекретарка президента Володимира Зеленського, Юлія Мендель зізналась, що звільнилась з посади за власним бажанням й до такого вчинку її підштовхнули декілька причин. Так, речниця пішла з посади, зокрема, через погіршення стану здоров'я і досягнення поставлених нею цілей на цій посаді, про це Мендель розповіла в інтерв'ю "КП в Україні".

І я не психанула, не прийняла рішення про звільнення моментально. Ми з Михайлом Подоляком (радник голови Офісу президента) обговорювали можливість мого звільнення, я говорила, що у мене є питання, які я не можу вирішити у цьому графіку, - зізналась жінка.

Так, першою причиною звільнення з посади прессекретаря були проблеми зі здоров'ям, яке вона лікує вже понад три. Другою ж причиною звільнення Мендель назвала досягнення поставлених нею цілей на цій посаді.

Ну і друга причина: коли вже почалося лікування, я задумалася над тим, куди йти далі,  - заявила ексречниця.

Мендель також переконана, що за час своєї роботи із українським президентом вона зуміла налагодити систему роботи в Офісі президента, якою буде користуватися її послідовник: "Те, що хотіла зробити в Офісі, я зробила, налагодила систему. Мій послідовник, може, це і не оцінить, але точно знаю, йому буде набагато легше".

Нагадаємо, що новим прессекретарем Зеленського офіційно став ведучий Сергій Никифоров. До обрання на нову посаду Никифоров працював ведучим новин на телеканалі "Україна 24". Зокрема, раніше він також повідомляв, що до переходу на український медіаринок він працював журналістом на європейському ТБ "Euronews".

Також, нещодавно новий речник вже супроводжував президента Володимира Зеленського під час його офіційного візиту до Литви.

Читайте також
Никифоров вже працює: в ОП розповіли про перше завдання нового речника Зеленського Никифоров вже працює: в ОП розповіли про перше завдання нового речника Зеленського
Новий речник Сергій Никифоров вже супроводжував президента Володимира Зеленського під час його офіційного візиту до Литви.
Новим речником президента Зеленського стане ведучий Сергій Никифоров Новим речником президента Зеленського стане ведучий Сергій Никифоров
Офіційне представлення нового речника президента Зеленського очікується найближчим часом. Однак, вже відомо, що ним стане ведучий телеканалу "Україна 24" - Сергій Никифоров.
Новим прессекретарем Зеленського офіційно став ведучий Сергій Никифоров Новим прессекретарем Зеленського офіційно став ведучий Сергій Никифоров
До обрання на нову посаду Никифоров працював ведучим новин на телеканалі "Україна 24". Зокрема, раніше він також повідомляв, що до переходу на український медіаринок він працював журналістом на європейському ТБ "Euronews".
Loading...
Load next