Зеленський пропонує "слугу народу" Монастирського на посаду очільника МВС (відео)

Зеленський пропонує "слугу народу" Монастирського на посаду очільника МВС (відео)
Після написання заяви на звільнення Арсена Авакова, Зеленський вже почав шукати тих хто міг би замінити ексміністра на посаді. Так, новим очільником МВС зовсім скоро може стати "слуга народу" Денис Монастирський.

Президент Володимир Зеленський на учорашньому засіданні фракції партії "Слуга народу", яке проходить в кінозалі ВРУ, запропонував на посаду міністра внутрішніх справ народного депутата від своєї партії “Слуга народу” Дениса Монастирського. Про це повідомив колишній нардеп Сергій Лещенко у Telegram.

Цю інформацію також підтвердив нардеп від "Слуги народу" Олександр Качура, який додав, що депутати зустріли пропозицію Зеленського аплодисментами.

Президент запропонував Дениса Монастирського на посаду міністра внутрішніх справ. Фракція підтримала пропозицію оплесками, - написав Качура.

Зокрема, як повідомляє НВ, сам же Денис Монастирський, який наразі є головою Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності погодився на пропозицію очолити Міністерство внутрішніх справ

Я розумію, на яку жертву йду як людина, як особистість і як політик… Я людина, яка йшла з ним [президентом] в команді, я керівник профільного комітету Ради і людина, яка, на думку президента, зможе очолити цей напрямок, - заявив Монастирський.

Він також наголосив, що сьогодні, 14 липня, профільний комітет з питань правоохоронної діяльності розгляне заяву міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Після завтра відбудеться голосування про відставку і, ймовірно, в п’ятницю відбудеться ще одне засідання комітету правоохоронної діяльності і, відповідно, розгляд подання на призначення міністра МВС, - розповів Монастирський.

Нагадаємо, що  учора, 13 липня, міністр внутрішніх справ Аваков офіційно подав заяву на звільнення. Арсен Аваков був єдиним міністром, який прийшов після зміни влади в Україні 2014 року та працював ще за часів Порошенка і не втратив своєї посади.

Читайте також
Наступник Авакова: Шмигаль вніс до Ради кандидатуру Монастирського на посаду очільника МВС Наступник Авакова: Шмигаль вніс до Ради кандидатуру Монастирського на посаду очільника МВС
Після звільнення Арсена Авакова, місце глави МВС може зайняти "слуга народу" Денис Монастирський. Зокрема, Шмигаль вже вніс подання щодо його кандидатури у Верховну Раду.
Новий очільник МВС Монастирський планує "розділити" міністерство (відео) Новий очільник МВС Монастирський планує "розділити" міністерство (відео)
Верховна Рада призначила Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ. За прийняття відповідного рішення проголосував 271 народний депутат.
"Не планував бути вічним міністром": Зеленський запропонував Авакову піти у відставку "Не планував бути вічним міністром": Зеленський запропонував Авакову піти у відставку
Арсен Аваков погодився на пропозицію Володимира Зеленського та написав заяву на звільнення "за власним бажанням".
Loading...
Load next